2777
2789
عنوان

اگه پیج لباس بزنم با سود 20% ...

544 بازدید | 27 پست

با توجه به نوپا بودن پیج و پایین بودن تعداد فالور و به الطبع عدم اطمینان مشتری ها، این مناسب بودن قیمت ها دلیل میشه که فروشم بالا بره؟؟؟ یا چی، چیکار کنم؟؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  الان همه دنبال جنس ارزون هستن  من چند سال پیش  لباس میفروختم  حلال وارش ...

دقیقا، درستش همینه. ولی معمولا هیچکس به کم قانع نیست

شما دقیقا چند سال پیش تو این کار بودی؟

الان انجام نمیدین این کارو؟؟ میشه از تجربیاتت بگی عزیزم

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
مهم ترین اصل در فروش انلاین بازاریابی تبلیغ و جلب مشتریه. به قیمت نیست عزیزم

بله درسته.

خب این قیمت منصفانه باعث جلب مشتری نمیشه؟؟

دست تو این کار خییییلی زیاده. واقعا سخته جلب مشتری. تبلیغ هم که خیلی هزینه و درنتیجه رسیک داره

دقیقا، درستش همینه. ولی معمولا هیچکس به کم قانع نیست شما دقیقا چند سال پیش تو این کار بودی؟ الان ا ...

من ده سال پیش کار میکردم حدود دو سال تو خونه فروختم 

مشتری زیاد داشتم از دوست و فامیل و همسایه 

چون قیمت هام مناسب بود هر کی قصد خرید داشت اول میومد سراغ من 

جنس هم از بانه یکی از دوستام برام میاورد یا بازار تهران 

هر چی هم میموند و تک سایز میشد ارزونتر میدادم میرفت

اون موقع فضای مجازی نبود 

من ده سال پیش کار میکردم حدود دو سال تو خونه فروختم  مشتری زیاد داشتم از دوست و فامیل و همسایه ...

آفرین که به سود کم و حلال قانع بودی

الان چرا جنس نمیاری؟؟

15 خرداد 

لباس خونگی؟یا بیرون؟بچگونه یا بزرگسال؟

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹