2777
2789
واااااااااااااااای چه وحشتناک

یعنی این خبر اون لحظه حس و حالم درست مثل زمانی بود که بهم زنگ زدن گفتن داداش ۳۲ سالم فوت شد درست مثل زمانیکه زنگ زدن بهم که داماد ۲۱ سالم تو آب بندان غرق شد درست همون حس و حال و داشتم😭😭😭😭

بازم شما کس و کار دارید من اگه خدای نکرده روزی بچم جایی گم بشه خودم تک و تنها باید برم دنبالش.هیچ کس ...

وای‌منم 

پستتو خوندم دلم گرفت🥺

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز قبل تو یکی از روستاهای اطراف پسره ۱۶  ۱۷ ساله رو رفیقاش بردن جنگل هزار بلا سرش اوردن بچ ...

چ بلایی

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

خدا رو شکر.۴ گوشه قرآن رو بزن تو یه کاسه اب و بده اون آب رو پسرت بخوره .خودت و شوهرتم بخورین.برای ترس خیلی خوبه.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چند روز قبل تو یکی از روستاهای اطراف پسره ۱۶  ۱۷ ساله رو رفیقاش بردن جنگل هزار بلا سرش اوردن بچ ...

😱😱 چه بلایی؟ جنسی یا مواد ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
پسرم خوبه خدارو شکر قراره  قربونی کنیم بدیم به نیازمند هر چند که اگه تموم زندگیمو بدم به بودن ک ...

😭😭😭 عزیزم چقدر سختت شده ....خدارو شکر پیدا شد

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞