2777
2789
اون که خوب پیش رفت بیشتریا متوجه نشدن پسرم دوساعت تو جنگل سرگردون بود گوشیش انتن نمیداد بعد که بهمون ...

ببین ازین اتفاقات و اتفاقات خیلی بدتر همیشه ممکنه رخ بده فقط تنها کاری که باید بکنی اصلا اجازه نده بچت بدون خودت جایی بره. بعضیا واقعا چه دلی دارن . همسایمون پسرش می‌فرسته با گروه مدرسه بره مشهد قم جمکران. هر اتفاقی و هر احتمالی هست از تصادف اونم با این اتوبوس‌های قراضه. از گم شدن از بیماری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ازین اتفاقات و اتفاقات خیلی بدتر همیشه ممکنه رخ بده فقط تنها کاری که باید بکنی اصلا اجازه نده ب ...

منو شوهرم حساسیم از هر ده تا اردو که میرن یکیشو اونم با کلی سفارش به خودشو سرپرستش اجازه میدیم که اخرش اینجوری شد

خدا رو شکر حالش خوبه ولی خب ترسیده اونقد جیع زده صداش گرفته یکم

تو ناخود آگاهش اتفاق بدی شده که واقعا هم بده ولی کمک بدید که بدتر نشه ،تبدیل به کابوس شبانه وفوبیا نشه

منو شوهرم حساسیم از هر ده تا اردو که میرن یکیشو اونم با کلی سفارش به خودشو سرپرستش اجازه میدیم که اخ ...

دیگه هر چیزی ممکنه رخ بده. من حتی با دوستانم نمی‌ذارم بیرون بره

عزیزم یه صدقه بدید اگه پسرت هم ترسیده با 1480 تماس بگیرید 

پسرم خوبه خدارو شکر قراره  قربونی کنیم بدیم به نیازمند هر چند که اگه تموم زندگیمو بدم به بودن کنار پسرم می ارزه😭

واااااااااااااااای چه وحشتناک

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

پسرم خوبه خدارو شکر قراره  قربونی کنیم بدیم به نیازمند هر چند که اگه تموم زندگیمو بدم به بودن ک ...

خداروشکر که حال خودش خوبه شما هم انقدر خودتو اذیت نکن پاشو یه نماز شکر بخون دلت آروم بشه

تو ناخود آگاهش اتفاق بدی شده که واقعا هم بده ولی کمک بدید که بدتر نشه ،تبدیل به کابوس شبانه وفوبیا ن ...

خیلی از تاریکی میترسه خدا رو شکر خدا رو شکر که به تاریکی نخورد بچم سکته میکرد ما هم که بدتر

خداروشکر که پیدا شده فقط اون پسره که گفتی روستای اطرافتون 

چ بلایی منظورته؟

همسن های خودش؟

پدر مادرش چیکار کردن؟

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂