2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای گم شدن خیلی سختههه آدم نمیدونه عزیزش چیکار میکنه خدا نصیب دشمن نکنه ..

چند روز قبل تو یکی از روستاهای اطراف پسره ۱۶  ۱۷ ساله رو رفیقاش بردن جنگل هزار بلا سرش اوردن بچه اومد خونه تموم کرد من یهو اون قضیه اومد تو ذهنم داشتم سکته میکردم

یه زنگ هم نزد خبر بچه رو بگیره اخلاق شوهرمو میدونه که چقد حساسه

حتما برو باشو ن دعوا کن بگو یه مراسمو بهم زدین یه طایفه رو سرگردون کردین یه بچه رو تاآخر عمر خاطراتشو خراب کردین و....حداقل حواسشونو جمع کنن یه بار دیگه

خداروشکر که اتفاقی براش نیفتاده  جشن عقد چی شد

اون که خوب پیش رفت بیشتریا متوجه نشدن پسرم دوساعت تو جنگل سرگردون بود گوشیش انتن نمیداد بعد که بهمون خبر داد از زنگ زدن تا پیدا کردنش کلا بیست دیقه طول کشید تمام مردا حتی پدر داماد که پسرعموم میشه همه رفتن جنگل دنبالش

حتما برو باشو ن دعوا کن بگو یه مراسمو بهم زدین یه طایفه رو سرگردون کردین یه بچه رو تاآخر عمر خاطراتش ...

پسرم بیرونی نیست اصلا واسه این اردو خیلی ذوق داشت که اینجوری حالشو خراب کرد

پسرم بیرونی نیست اصلا واسه این اردو خیلی ذوق داشت که اینجوری حالشو خراب کرد

سعی کنید فراموشش کنه ،یا تبدیل بشه به خاطره خوب که نترسید ه .فکرش خوب کار کرده تا زنگ زده و....