2777
2789
وای چه ریسکی؟چطوری تونستی بچت رو بدون خودتون جایی بفرستی

ما تو روستا هستیم کنار جنگل ولی اینجایی که امروز رفتن خیلی دور بود جالب اینجاست که سرپرست گروه تا دوساعت اصلا متوجه گم شدن پسرم نشده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو روستا هستیم کنار جنگل ولی اینجایی که امروز رفتن خیلی دور بود جالب اینجاست که سرپرست گروه تا دو ...

خب مسلما تو گروها و اردوها کسی بچه کسی رو مواظبت نمی کنه . خیلی جالبه دلتون طاقت میاره بچتون رو جایی بفرستید. اونم جنگل هزار خطر و حیوون و....

من کلا اینجور مواقع سکته میکنم  الان تایپک شما رو خوندم تپش قلب گرفتم

تو جشن دخترداییم بودم گفتم طوری رفتار کنم کسی متوجه نشه ولی مگه میشد اصلا زیر پام خالی شده بود هیچی نظرم نمیومد هر کی اومد دلداری بده ولی من هی میخاستم بدو برم سمت جنگل

خب مسلما تو گروها و اردوها کسی بچه کسی رو مواظبت نمی کنه . خیلی جالبه دلتون طاقت میاره بچتون رو جایی ...

قرار بود  باغ نزدیک رودخونه برن نمیدونم اونجا کجا برد بچه ها رو 

تو جشن دخترداییم بودم گفتم طوری رفتار کنم کسی متوجه نشه ولی مگه میشد اصلا زیر پام خالی شده بود هیچی ...

بازم شما کس و کار دارید من اگه خدای نکرده روزی بچم جایی گم بشه خودم تک و تنها باید برم دنبالش.هیچ کسو ندارم ترجیح هم میدم بچه هام هیچ وقت جایی نفرستم بدون خودم

اصلا فرستادن این اردوها اشتباهه محظه 

پسرم میگه موقع برگشت گروه گروه شدن هر گروهی هر زمانی دلش میخاست برمیگشت خونه خب اخه این چه مسئولیت قبول کردنیه پسرم با اخرین گروه بود که فقط بدو بدو میرفتن تا دو ساعت کسی خبر نداشت پسرم گم شده هر کی فکر میکرد اون با یه گروه دیگه رفته😔

پسرم میگه موقع برگشت گروه گروه شدن هر گروهی هر زمانی دلش میخاست برمیگشت خونه خب اخه این چه مسئولیت ق ...

اره به خاطر همینه اصلا اونجوری که باید رسیدگی نمیکنن خصوصا در مورد پسرا اصلا مهم نیست براشون مسولیت پذیر نیستن اونجوری که باید باشن 

بازم شما کس و کار دارید من اگه خدای نکرده روزی بچم جایی گم بشه خودم تک و تنها باید برم دنبالش.هیچ کس ...

خدا پشت و پناه همه باشه عزیزم واسه هیچ کافر و مسلمونی خدا نیاره خیلی سخته