سلام . طرز تهیه کاچی بدون زعفرون میخام.ممنون میشم بهم یاد بدین اخه تو شهرما کاچی نداریم اولین باره میخام برا خودم درست کنم . منتها بدون زعفرون چون الان زعفرون برام خوب نیست
از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
یه چیز مقوی که میگن برا زمان پریود و بعد زایمان عالیه
از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
یه چیز مقوی که میگن برا زمان پریود و بعد زایمان عالیه
چه خوب کاش دستورش بذارن منم یاد بگیرم
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
درگیر تاپیکای عروس مادرشوهری و خیانتن هیچکس نیومد😂
درگیر تاپیکای عروس مادرشوهری و خیانتن هیچکس نیومد😂
دقیقا منم رفتم یه تاپیک جاری سرگرم اون شدم