شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20846 عنوان بالای ده ساله خدا حاجت هام رو نداده 84 بازدید | 15 پست هرچی از خدا خواستم نشده که نشده تازه بدترم شده نماز میخونم دعاو چله و ختم و....ولی دقیقا نتیجه عکس میده هرروز بدتراز دیروز میشه وقتی ینفریمگه با فلان ندرت حاجت گرفتم ته دلم یه حسرت عمیییییق میخورم چرا تاحالا من طعم قبولی حاجت نچشیدم چطوریه اصلا؟!💔💔 نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️ دیروز | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20846 کلا بیست و خورده ای سالمه نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️
شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20846 منم چند ساله اصلا نمیدونم قبولی ندرت و حاجت چه شکلی هست؟! نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️
ffsgge عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 8041 منم خیلی حاجت دارم که بالای ده یا شاید ۱۵ ساله که برآورده نشده حتی شاید بیشترررر در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 5501 اصلا نمیدونم قبولی ندرت و حاجت چه شکلی هست؟! منم دقیقا.ولی من کلا بی ایمان شدم دیگه مامانمم امشب دوباره دعوام کرد قهر کرد نمیتونم نماز اینا بخونم زیارت برم کلا ایمانم رفته
شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20846 منم خیلی حاجت دارم که بالای ده یا شاید ۱۵ ساله که برآورده نشده حتی شاید بیشترررر چجوری یسری به حاجتتشون میرسن ؟!دیگه از ختم و دعا و..بریییییییدم نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️
شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20846 دوستان سو برداشت نشه مسئله ازدواج و خواستگار و...نیست مسائل دیگه ای هست نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️
شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20846 منم دقیقا.ولی من کلا بی ایمان شدم دیگه مامانمم امشب دوباره دعوام کرد قهر کرد نمیتونم نماز اینا بخونم ... بعد سالها رفتم مشهد کنار ضریح اصلی نماز شب خوندم بعدش گره بزرگ تر افتاد تو کارم🤦♀️💔 نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️
ffsgge عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 8041 چجوری یسری به حاجتتشون میرسن ؟!دیگه از ختم و دعا و..بریییییییدم طی این سالها به یکی از آرزوهام رسیدم اونم با هزارتا دردسرو بخور و نمیر و زندگی نکردن بقیش را دیگه خدا به خیر کنه والا نمیدونم منم مثل شما😔بازم الحمد الله ناشکری نمیکنم نا امید نیستم نا امیدی کار شیطانه در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 5501 بعد سالها رفتم مشهد کنار ضریح اصلی نماز شب خوندم بعدش گره بزرگ تر افتاد تو کارم🤦♀️💔 اووو امام رضا که دیگه اصلا هیچی ازش نمیخوام دیگهیه سال هر روز زنگ میزدم حرمش دعا میکردم۳ ؛ ۴ بار رفتم حرمش۱۰ تا نماز حاجت خوندم نامه نوشتم گریه کردم کلی زیارت نامه وو...هررررکاریییی بگی کردم کاملا برعکس شد
شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20846 راضی ام همه عمرو خدا بگیره فقط یک ساعت شایدم یک دقیقه به یسری حاجتم برسم و طعمش حس کنم بعدش بمیرم ...نمیدونم یه دقیقه رسیدن من به یچیزی چی از دنیا و خدا کم میکنه نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️
شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20846 اووو امام رضا که دیگه اصلا هیچی ازش نمیخوام دیگهیه سال هر روز زنگ میزدم حرمش دعا میکردم۳ ؛ ۴ بار رفت ... دقیقا منم از امام رضا فقط حا جت معکوس گرفتم میگم یعنی خدا و امامان انقدر از من بیزارند؟!💔💔💔 نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️
شاینااا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 20846 طی این سالها به یکی از آرزوهام رسیدم اونم با هزارتا دردسرو بخور و نمیر و زندگی نکردن بقیش را دیگه خد ... من حتی یبارم یک دقیقه م طعم وصال نچشیدم نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️
golsoratyy عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 5501 دقیقا منم از امام رضا فقط حا جت معکوس گرفتم میگم یعنی خدا و امامان انقدر از من بیزارند؟!💔💔💔 هر روز بدتر از دیروز خسته شدم میگم یعنی به آرزو رسیدن چه حسی دارهمگه میشه یه چی بخوای بشه اصلا