2777
2789

سلام به همگی من حدود یکماه هست که متوجه شدم شوهرم خیانت کرده البته خیانت با رابطه جنسی.. اونم با دونفر.. یکی یه خانم که دوتا نوه داشته .. و یکی هم بعد از اون که اونم یه خانم بوده که دوست می‌شده و واسه پول همه کار می‌کرده.. که سر پول با هم به توافق نرسیدن و بعد چند وقت بهم زدن.. یک روز قبل دعوا هم متوجه شدم به یکی از این خاله ها پیام داده و دنبال خانم بوده تو شهر خودمون.. داغون شدم.. البته اول متوجه رابطه ج ن س ی نشدم .. اما یه دستی زدم و متوجه شدم.. رفتم دادگاه واسه طلاق اومد با التماس برمگردونند .. خیلی پشیمون هست و نابودشده اما واسه من دیگه فایده ندارد.. اصلا نمیتونم کنار بیام و هضم کنم.. چند روز پیش گفت هرکار بگی می کنم گفتم حق طلاق و حضانت میخوام که ببخشم و یه فرصت دیگه بدم..قبول کرد .. و سعی کردیم روابط رو ترمیم کنیم.. البته مشکلم الان اینه که با اینکه گفتن می‌گذرم اما از ته دل نمیتونم و دارم عذاب می کشم.. احساس حقارت و خرد شدن دارم.. دلم نمی‌خواد ببینمش.. دیگه برام ذره ای مثل سابق نیست.. اما دوتا بچه دارم و موندم و کنم.. خیلی سخته دیوونه شدم.. هر جا میرم این غم مثل یه بار رو دوشم هست.. البته خودش خیلی تغییر کرده و خیلی سعی می‌کنه که حال و هوای من رو عوض کنه.. واقعا ترسیده بود که زندگیمون ب هم بخوره .. ولی چ فایده داره این پشیمونی.. هیچی.. موندم و کنم.. دلم به زندگی گرم نیست.. الان یکماه هست. درگیرم .. و نابود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چیکار کنم.. به نظرم اینجوری ادامه دادن مسخره هست.. اصلا ازش توقع نداشتم.. خیلی ب نظر چشم پاک و اهل خونه و خانواده بود.. الان انگار یه شخصیت جدید ازش رو شده.. انگار یه آدم جدید اومده تو زندگیم که هیچ شباهتی به اونی که میشناختم ندارن.. انگار غریبه و ترسناک و غیر قابل اعتماد هست

حالا ک برگشتی یه فرصت بهش بده شاید واقعا سرش به سنگ خورده و دیگ تکرار نکنه... گذر زمان آرومت میکنه

دلم باهاش صاف نمیشه.. مثل تحمل کردن میمونه.. سخت شده برام.. نمیتونم تصمیم بگیرم

نمیدونم چی بگم واقعا من باشم از فکرم یه لحظه بیرون نمیره چون چند بار دیدم فیلم دیده افسروگی گرفته بودم همشم گریه میکردم دیگه چه برسه خیانت البته من الان با فیلم دیدنش مشکلی ندارم اگه ببینم تو گوشیش ولی حتما باید ازمایش بگیری این زنای خیابونی شاید مریضی داشته باشن

.
نمیدونم چی بگم واقعا من باشم از فکرم یه لحظه بیرون نمیره چون چند بار دیدم فیلم دیده افسروگی گرفته بو ...

خدا لعنت کنه اینجور زن ها رو.. واقعا تف به روی هر چی ه ر ز ه هست

بخاطر بچه هات هم شده سعی کن ببخشیش  البته به شرط تکرار نکردن...

رابطه جنسی کثیف‌ترین کار هست که توجیه ندارد.. غرورم شکسته .. دلم شکسته.. آروم و قرار ندارم.. خدا سر کسی نیاره

نمی‌دونم چیکار کنم.. به نظرم اینجوری ادامه دادن مسخره هست.. اصلا ازش توقع نداشتم.. خیلی ب نظر چشم پا ...

متاسفانه وقتی پای جنس مخالف وسط میاد خیلی از مردان به ظاهر موجه بند و آب میدن 

پسری که بیاد نی نی سایت دیگه اون ادم سابق نمیشه😐

احساس میکنم اشتباه کردم که قبول کردم.. همش فکر میکنم تکرار می‌کنه و بدتر نابودم می‌کنه.. چون شنیدم   رابطه خارج از ازدواج ب محض اینکه انجام بشه مثل اعتیاد میشه و نمیشه کنار گذاشت