2777
2789

امسال بخشنامه اومده محدودیت رو برداشتن. بچه هایی ک متولد 30 مهر 95 و قبل از اون هستن نیاز نیس برن پیش دبستانی میتونن کلاس اول ثبت نام کنن

مرا به خیر تو امید نیست😩 شر مرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من ۱۲مهر هست یعنی می‌تونه بره؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

سلام .همکاران محترم.امسال سن ثبت نام پایه اول کمی تغییر کرده و

نوآموزانی که متولد۱۳۹۵/۷/۳۰وقبل ازآن هستند..می توانند در پایه اول ابتدایی ثبت نام کنند...درسال های قبل چنانچه دانش آموزی متولد نیمه دوم،حتی درروزدوم مهر۶سال تمام بودنمی توانست در کلاس اول ثبت نام نماید،اما،امسال این محدودیت برداشته شد ودانش آموزی که تا۳۰مهرماه ۶سال داشته باشد..شرایط ثبت نام در کلاس اول رادارد..متاسفانه خیلی از اولیاء اطلاع ازاین بخشنامه ندارند،چنانچه دانش آموزی بااین شرایط سنی دربستگان،دوستان... سراغ داشتیداطلاع رسانی بفرمائید...

چه با حالید شما من در به در  دنباله اینم پسرم که متولده ۲۸ شهریوره ۹۵ هست رویکاری کنم نره اول بره پیش سال بعد بره اول بعد شما خوشحالی میدونی آموزش الفبااگه زیر۶ سال شروع بشه بچه از درس زده میشه چون خیلی کوچیکه و از همکلاسیاش خیلی ضعیف تر میشه اصلا پدر مادر و بچه درمیاد

من دو دلم یعنی پسرم رو بفرستم ؟یا بزارم سال دیگه ؟

منن دو دل بودم دیشب با مدیر پیش دبستانی حرف زدم. گفت ی دوره فشرده بزار بیاد چون لازمه واقعا.. ی دوره 20 جلسه براشون میزارن 

چه با حالید شما من در به در  دنباله اینم پسرم که متولده ۲۸ شهریوره ۹۵ هست رویکاری کنم نره اول ب ...

دختر منم آخر تابستونه اتفاقا برعکس هیچ مشکلی نداشت خیلی جلو بود ، تو کلاس هم چند تایی شهریور هستن همیشه و هیچ تفاوتی تو یادگیری نیست 

خدایا شکرت...
چه با حالید شما من در به در  دنباله اینم پسرم که متولده ۲۸ شهریوره ۹۵ هست رویکاری کنم نره اول ب ...

هرکس یه طرز فکری داره دیگه. یکی بچشو از سه سالگی میزاره مهد و افتخار میکنه.  یکی هم بچشو 6 سالگی ب زور میفرسته پیش دبستانی و بازم میگه زوده.  .. عزیزم مختاری شما 

منن دو دل بودم دیشب با مدیر پیش دبستانی حرف زدم. گفت ی دوره فشرده بزار بیاد چون لازمه واقعا.. ی دوره ...

پسر من با حروف اشنایی داره بعضیا رو میتونه بنویسه حتی اسمشو .اعداد رو هم تا ۲۰۰میتونه بگه ،ولی هنوز دو دلم ،