2777
2789
عنوان

بو تریاک نمیزاره بخوابم

561 بازدید | 36 پست

بو تریاک بابام میاد حالم بد شد دیگه واقعا این چ زندگیه نه خواب دارم نه زندگی صدا تلوزیون اون همه زیاد کرده از ی طرف بو تریاکش کل محل ورداشته تریاکی

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرتون مخالفتی نمیکنه با این موضوع ؟

نه بابا انقدر بکشه تا حالش جا بیاد 

مخالفت کردیم اولش دیدیم آدم نمیشه گفتیم بکش ریه ها مامانم داغون شده 

😞🥺لطفا اول برو مشاوره تروما هاتو درمان کن بعد ازدواج کن. میدونم زندگی با یه تریاکی چجوریه و میدونم ازدواج کردن با بچه ی تریاکی چجوریه. این لطف رو در حق خودت و همسر آیندت بکن و مشاوره رو از الان شروع کن. 

منم بچه بودم نمیتونستم با بویه شیشه تریاکو موادای دیگه بخوابم مامانم عطرو بر میداشت زیر دماغم میزد دیگه حس نمیکردم 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧

نه بابا انقدر بکشه تا حالش جا بیاد مخالفت کردیم اولش دیدیم آدم نمیشه گفتیم بکش ریه ها مامانم داغون ش ...

میتونم ازت بخوام برای زندگی ات تلاش کنی 

آخه این پدر من میبینم تلاشی برای تغییر نمیکنه تو تلاش کن عزیزم برای موفقیت 

😞🥺لطفا اول برو مشاوره تروما هاتو درمان کن بعد ازدواج کن. میدونم زندگی با یه تریاکی چجوریه و میدونم ...

زندگی با بچه تریاکی چطوریه مگه؟😂والا انگار سیگاره اونقدرام برامون سخت نیست الان اعصابش ندارم