دیروز رفتیم بیرون از همون دیقه اول تا اخر ی کلمه حرف نزدیم یهو زنگ زد رو گوشبم اسمش سیو بود ۷۲۱ دیدم گفت هه ۷۲۱ ام من؟ گفتم اره .بعد گقت میزاشتی ۷۱۸ بلد نیستی بری تو رابطه چرا اومدی ؟ گقتم چرا قضاوت میکنی معنیشو نمیدونی دیدم گفت هیس هیس هیچی نگفتم بعدش نمیدونم باز بحثمون شد گفت معنیشو بگو روم نشد .ولی بعدش گقتم ببین قضاوت کردی من معنیشو میگم میرم پشت سرمم نگا نمیکنم .معنیشو گقتم .بعدش هی باز بحث میکرر میگفت ی نشونه نمیدی ک دوستم داری گقتم دنبال بهونه ای بگو گفت اره گقتم اوکی .بعدشم گقتم برو بقیه نشونه بدن دوست دارن بقیه فقط بخاطر چول و ماشین و خونش ک تو شهرمون تکه میرن سمتش ولس این خودش اومد سمتم دوماع دنبالم بود و از یلحاظم حق میدم بهش من حتی ی عزییم تا الان نگفتم برعکس اون .و خیلی سردم .ولی بهش احترام میزارم .بعدشم هیچی گقتم بزن کنار پیاده شم زد کنار ولی دو س بار هی میومد دنبالم چون میدونه من وقتی میرم بیرون خیلی مزاحم دارم پوششم خوبا محجبه ام ولی بازم میوفتن دنبالم بخاطر این ـهی میومد منو میپایید منم اصلا نگاش نمکردم ولی از ناشینش ک تو صهرمون تکه و صدای اگزوزش فهمیدم خودمو زدم کوچه علی چپ ابان میخام ببینم مقصر کیه ک هی بقیه میگن تو برو جلو من دوبار باش بحث کردم نقصر کامل خودم بودم عذر خاهی کردم ولی من دیگه نمیرم چون مقصد خودش بود قضاوت کرد
و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!