2777
2789
عنوان

ایرانی نیستی ......

116 بازدید | 10 پست
چند درصد از شما دوستان فکر میکنید ایرانی هستید و ایرانو دوست دارید
چه کارایی برای کشورتون کردید که حس کنید سهمی توی این خاک دارید
میدونم تیتر تاپیک ممکنه کمی جنجالی به نظر برسه و قصد من از این تیتر جنجالی جلب کردن توجهه شما دوستان به کشور عزیزمون ایران و دریاچه ی زیبای ارومیه که دچار بحرانه هست
روزای زیادی نمیگزره از متنی که اقای دیکاپریو که یکی از فعال های محیط زیست هستن روی پیج اینستاگرامشون گزاشتن در مورد این دریاچه ی نمک کم نظیر در دنیا که دچار خشک سالی داره میشه شاید خیلی از ماها از نفس این مسئله گزشتیم و بیشتر به حاشیه توجه کردیم ولی دریاچه ارومیه داره خشک میشه😔😔که اگه این اتفاق بیوفته کل کشورمون دچار مشکل میشه از جمله کشاورزی و طوفان های نمکی که میتونه منبع بسیاری از بیماری ها بشه
هنرمند خوب کشورمون اقای کیانیان با همکاری سازمان ملل جنبشی رو طراحی کردن به اسم من ارومیه هستم
شما سروران گرامی با ارسال عدد یک به سامانه 30007040 میتونید نقشی در این جنبش داشته باشید چون همه ی ما ایرانی هستیم و ذره ذره خاک کشور عزیزمون رو باید حفظ کنیم شاید این جنبش بتونه کمک کنه که دریاچه ی زیبای ارومیه رو بتونیم نجات بدیم
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
«دوستان عزیز سلام.با توجه به مشکلات ثبت نام اینترنتی و عدم دسترسی بخش بزرگی از دوستدادان محیط زیست و دیاچه ارومیه،با هماهنگی های انجام گرفته اقای کیانیان با سازمان ملل،م تصمیم بر این شد که موازی سایت اصلی ثبت نام،سامانه پیامکی30007040 نیز برای امضای پیامکی کمک به احیای دریاچه سندیت قانونی پیدا نماید. از دوست داران دریاچه، حامیان اصیل این حرکت مردمی درخواست داریم با ارسال عدد یک (1) به این شماره(30007040) در روند امضاگیری شرکت نمایند.ممنونم.یکی از شماها،سروش ازادی » @tabnakazargharbi_ir
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایک به همه ی دوستانی که توی این امر مهم همیاری میکنن
من عرق ملی ندارم اصلا
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
ببخشید دوستان من قطع شده بود برام سایت کوکی جان شما خودت دست به خیر زیاد داری عزیزم در انجمن حمایت از حیوانات روی ماهتو میبوسم لطف کنی این یک رو هم ارسال کنی ازت ممنون میشم😚😚😚
فدات شم عزیز دلم شرمنده محبتت هستم من به روی چشمم
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
فرستادم
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.