چند درصد از شما دوستان فکر میکنید ایرانی هستید و ایرانو دوست دارید
چه کارایی برای کشورتون کردید که حس کنید سهمی توی این خاک دارید
میدونم تیتر تاپیک ممکنه کمی جنجالی به نظر برسه و قصد من از این تیتر جنجالی جلب کردن توجهه شما دوستان به کشور عزیزمون ایران و دریاچه ی زیبای ارومیه که دچار بحرانه هست
روزای زیادی نمیگزره از متنی که اقای دیکاپریو که یکی از فعال های محیط زیست هستن روی پیج اینستاگرامشون گزاشتن در مورد این دریاچه ی نمک کم نظیر در دنیا که دچار خشک سالی داره میشه شاید خیلی از ماها از نفس این مسئله گزشتیم و بیشتر به حاشیه توجه کردیم ولی دریاچه ارومیه داره خشک میشه😔😔که اگه این اتفاق بیوفته کل کشورمون دچار مشکل میشه از جمله کشاورزی و طوفان های نمکی که میتونه منبع بسیاری از بیماری ها بشه
هنرمند خوب کشورمون اقای کیانیان با همکاری سازمان ملل جنبشی رو طراحی کردن به اسم من ارومیه هستم
شما سروران گرامی با ارسال عدد یک به سامانه 30007040 میتونید نقشی در این جنبش داشته باشید چون همه ی ما ایرانی هستیم و ذره ذره خاک کشور عزیزمون رو باید حفظ کنیم شاید این جنبش بتونه کمک کنه که دریاچه ی زیبای ارومیه رو بتونیم نجات بدیم
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم