2777
2789

سلان دلبرا طهرتون بخیر

بچه ها ما خونه ای خریدم وتو خرید این خونه املاکی ۲۵ ملیون پول زد به جیب

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

بعد معامله از شانس بعد املاکی شوهرم متوجه شد این مجوز خرید وفردش ورهن کلن مجوز املاک نداره

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام‌داد املاکی یا ۲۵ملیون برگردون یا شکایت میکنم املاکیتو پلمپ میکنم ..واقعانم میدونم اینکار میکنه

دلم میسوزه برای املاکی هرچی میگم ولش کن گناه داره گوش نمیده میگع اینا فرار مالیاتی..مالیات مال مردم ودولت اینا باید حساب کار بیاد دستشون

عزیزم املاکیا می گیرن بعضیا بیشتر هم میگیرن ،مجانی که کار نمی کنن

میدونم این کلن پروانه خرید وفروش نداره یه حورای فرار مالیاتی

خیلیم کم گرفته والا پ میخواستی نزنه ب جیب؟

از ما۲۵ گرفته از صاخب خونه حتمن مبلغی کرفته

میدونم این کلن پروانه خرید وفروش نداره یه حورای فرار مالیاتی

خوب چرا می خواین نونش رو ببرین خدا رو خوش نمیاد،الان یه قرار داد می نویسی واسه اجاره خونه کلی باید پول بدی، املاکی هم کارشون اینه خونه پیدا می کنن و واسطه میشن و این وسط یه چیزی هم خودشون برمی دارن

خوب چرا می خواین نونش رو ببرین خدا رو خوش نمیاد،الان یه قرار داد می نویسی واسه اجاره خونه کلی باید پ ...

منم حرفم همینه میگم‌گناه داره میگه نه مجوزبگیره کار کنه 

خو شوهرت ب خود طرف بگه پروانت کو اگ گف ندارم استفاده کنه از فرصت و مقداری از پول رو پس بگیره

شوهرم.ازش پرسیده نداره .اونم گفته پول معالمه دو طرف برگردون

اینجور نامردیه

من‌شوهرم فوق العاده دستش خیر کمک میکنه به اینورانور 

الانم‌میگه پول اگر گرفتم میدم فلان مدرسه اب خوری خنک بخرن ولی میگم این بنگاهی گناه داره میگع نه دونفر اینکار کنن یااد میگیره با مجوز کار کنه و حق ملت نخوره حتی دکتر رفتیم دکتر فرار مالیاتی داشت شماره مطب وادرس مطب زنگ‌زد تعزیرات گزارش داد وخیلیم پیگیری میکنه هفته قبل دیرم مطب دکتره پلمپ