2777
2789
عنوان

ارتودنسی با بیمه نیروهای مسلح

1700 بازدید | 7 پست

دیروز که رفتم دندان پزشکی متوجه شدم که بیمه نیروهای مسلح هزینه ارتودنسی رو تقبل می کنه، 

کسی هست که از بیمه برای این منظور استفاده کرده باشه؟ 

برای ارتودنسی نه اما برای کارهای دیگه دندون ، تعرفه اش خیلی خوبه

آره، تعرفه هاش که پایین هست ولی من می خوام ارتودنسی کنم، می خواستم ببینم چقدر از هزینه هاش کم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره، تعرفه هاش که پایین هست ولی من می خوام ارتودنسی کنم، می خواستم ببینم چقدر از هزینه هاش کم میشه

فکر کنم زیر دوازده سال قبول میکنم دوستم بچه اش برده چهارده تومن شده 

همتای مامانم بودم❤

چقدر زیاااااد😲😳😣

میگم که باید سعی کنی درمانی حساب شه اون بچه.اش کلاس هفتم بود گفتن دیگه زیبایی محسوب میشه.بستگی داره دکتر چی بنویسه برات و تایید کنه بیمه البته هزینه هی ترمیم و جرم گیری و ایناش کم شد

همتای مامانم بودم❤

میگم که باید سعی کنی درمانی حساب شه اون بچه.اش کلاس هفتم بود گفتن دیگه زیبایی محسوب میشه.بستگی داره ...

آخه من فاصله بین دندونه، وگرنه دندونام چرخش و رو هم رفتگی نداره، برای همین زیبایی حساب میشه احتمالا