2777
2789
عنوان

بعضیا اینجا عین مار افعی ان

769 بازدید | 72 پست

دیشب تاپیک زدم بعد ۳ سال با استرس و خجالت که بهم ت ج ا و ز شده

با اشک نوشتن همه رو

میترسم از بارداری

یکی میاد میگه نه رابطه زوری نبوده و خودت خواستی

آخه چطور انقدر دلتون سیاهه؟

چرا انقدر زبونتون نیش داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما درست میگید ولی هیچ وقت نظرات و افکار ادما یه جور نیست که همه اون چیزی که شما دوست دارید رو بگن.& ...

حرف شما متین

ولی به انسان دردمند زخم زبون نمیزنن

هم الان استرس بارداری دارم هم حرف اون منو میسوزونه و حس میکنم خرابم

خب عزیزم اگه میتونی بهتره به یکی از اعضای خونوادت بگی اونجوری اگه خدای نکرده باردار هم شده باشی کمک یکیو کنارت داری برای سقط

عزیزم متاسفم واقعا😔❤️ اینجا اصلا فضای خوبی نیست که این چیزا رو‌مطرح کنی لطفا با روانشناس درمیون بذ ...

ممنونم عزیزم❤

فعلا فقط ترسم از بارداریه

بدون داخل کردن بوده🥺

یه ضرب المثل ترکی داریم ما : heçvakht dema heçvakht 

میگه هیچوقت نگو هیچوقت 

آدم تا تو جو قضاوتی که کرده قرار نگیره از دنیا نمیره 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

شما درست میگید ولی هیچ وقت نظرات و افکار ادما یه جور نیست که همه اون چیزی که شما دوست دارید رو بگن.& ...

خب این درسته؟ چرا باید اینجوری باشیم که با حرفامون یه درد دیگه اضافه کنیم به کسی که پر از درده 

اون چیزی کن ایشون دوست دارن نیست دیگه واقعا الان بعد از این همه صحبت که درباره این موضوع تو فضای مجازی شده و‌تجربه هایی که شنیدیم خیلی زشته که مثل مادربزرگ مادربزرگمون با این‌موضوع برخورد کنیم بدترین جمله و زشت ترین‌حمله و در واکنش با این‌موضع هم هست که ایشون میگن 

خیلی بیشتر باید صحبت بشه درباره واکنش به این موضوع که متاسفانه به جز فضای مجازی جایی نیست براش که مردم اگاه بشن

خب عزیزم اگه میتونی بهتره به یکی از اعضای خونوادت بگی اونجوری اگه خدای نکرده باردار هم شده باشی کمک ...

گفتم به خواهر بزرگم

رابطه بدون دخول بوده و اون آب قبل ارضا شدن به واژنم خورده

من باکره ام