2777
2789
عنوان

طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 41 پست
بمنم بده بیزحمت

عزیزم میشه بگی پریسا شمارتو داده؟ 

چون که واقعا به من لطف بزرگی کرد منو درمان کرد منم میخام یه جورایی لطفشوجبران کنم ایشالله که هرحاجتی داره خدا بهش بده واسه من که معجزه شد

09335843212 

🌱خدایا دوست دارم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهایی که گفتید تجویز چه متخصصی بوده؟!

متخصص گوارش. بمن گفتن رفلاکس عصبیه، ی دوره لانزا پرازول و ضد تهوع و قرص اشتها نوشت، اوکی بودم یکی دو ماه باز تهوع شروع شد وقتیم شدت بگیره استفراغ میشه با تلخی دهن و بوی بد غذاها . وزنمم کم میشه همش. 

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
فقط حالت تهوع یا سوزش و اینام داری؟

تهوع شدید ک ب استفراغ ختم میشه ، یهویی بود از اسفند فقط قبلش وزنم کم میشد، احساس میکنم استرس و سوهاضمه باعثشه و مزمن شده و دنبال  ی درمان گیاهیم ب نظرم بهتر جواب میده .

گفت مشکلی نیست من یکشنبه نوبت دارم حالم اصلا اوکی نیست تازه بعد دوماه یه هفته پیش از بیمارستان مرخص ...

شماهم حالت تهوع دارین؟ انشالله مشکلتون رفع میشه منم قبل قرصا جوری شدم ک دو س بار سرم زدم واقعا نمیدونم مشکل از کجاست

شماهم حالت تهوع دارین؟ انشالله مشکلتون رفع میشه منم قبل قرصا جوری شدم ک دو س بار سرم زدم واقعا نمیدو ...

من دیگه ژوری شده یه ماه ۱۶کیلو‌وزن کم کردم فقط پای دستشویی نشستم هی میارم بالا اسید معدمو افتضاح حتی به بوی هوای عادی هم حساسم دیگه شدم استخون خالی ضعیف

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

چقدر کاهش وزن داشتید؟ 

کاهش وزنم از یکی دو سال پیش شروع شد جدی نگرفتم چون کنکوریم هستم فک میکردیم استرسه  تقریبا ماهی پونصد تا هشتصد کم میشه سرجمع شذه نه کیلو از ی سال نیم پیش. 

کاهش وزنم از یکی دو سال پیش شروع شد جدی نگرفتم چون کنکوریم هستم فک میکردیم استرسه  تقریبا ماهی ...

عزیزم با توجه به شرایطی که توصیفش میکنی باید حتما آزمایش بدی و چک بشی

اگر شرایطشو داری با یه متخصص گوارش مجرب تر مشورت کن❤