2777
2789
عنوان

پای پرانتزی

213 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من پاهام پرانتزی هست و بیشتر هم توی ساق هست ، لطفا اگه تجربه ای غیر از عمل دارید بهم بگید ممنون میشم ، هم به درد من میخوره هم کسایی که مشکل منو دارن ، دوست دارم اخرین راهم عمل باشه بچه کوچیک دارم هیییلی سخته بخوام الان عمل کنم 

عمه من داشت عمل کرد آبجیمم تا حدودی داره راه به جز عمل اگرم باشه که احتمالا هست  من نمی‌دونم چیه 🥲

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکلو دارم لباس کوتاه حسرت شده برام یه کلینیک هست اسمش نوین یه سری کارا میکنه که پاها صاف م ...

کجا هست ،؟اینستا هم داره ، نظرت راجب اتل چیه ، ؟هزینش چقده مگه ؟کاملاااا درکت میکنم خییییییلی عذابههههه

دوست منم پاش پرانتزی هست ولی اصلن معلوم نمیشه و هیچکی نمیدونه پاش پرانتزیه.

چون موقع راه رفتن زانوهاشو به هم میچسبونه و راه میره.

سر نماز،حتمن زانوهاشو به هم میچسبونه.

وقتی وای میسته،زانوهاشو به هم میچسبونه.

و همین کارش باعث شده که پرانتزی پاش ثابت بمونه و بیشتر نشه.

برا همین اصلن کسی نمیفهمه پاش پرانتزیه 

پرانتزی پای من بیشتر تو ساقه ، خیلی پیداس

خوب باشه.دوست منم وقتی قوزک پاشو به هم میچسبونه،کلن از قسمت ران تا قوزک پاش پرانتزیه.

ولی جوری راه میره و وای میسته و نماز میخونه که هیچکس نمیفهمه که پاش پرانتزیه.

باور میکنی حتی شوهرشم نمیدونه.

اولش خیلی سخته،ولی کم کم عادت میکنی  و به هم چسبوندن زانوهات  برات عادی میشه.و از بیشتر شدن پرانتزی پات جلوگیری میشه