2777
2789

من خودم خیلی کرم های مختلف دارم استفاده میکنم🤕

پوستم الحمداالله خوبه،ولی مشکلم باهاش اینه که هر چند روز یه بار یه جوش زیرپوستی میزنم😕

درصورتی که من حتی دوران بلوغمم جوش نزدم که حالا این پنج شش ساله هی جوش میزنم💔😬

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیزنم یه کرم دور چشم قیمت مناسب و خوب بهم معرفی کنید 

روغن نارگیل اصل

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.
صد جوش سروینا بزن

ضدجوش ژیناژن هم خوبه،اونو میزنم الان...اما تعریف پانزل رو خیلی شنیدم،ژیناژنم تموم شده میخوام پانزل بخرم این بار

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
هیچی نمیزنم یه کرم دور چشم قیمت مناسب و خوب بهم معرفی کنید 

آففرین پس ماشالله پوستت خوبه♥️من دور چشم نمیزنم،سی به بعد شروع میکنم

سنگین نیست

نه اتفاقا سبکه ضربه ای بزن زیر چشمت . هروقت خونه بودی روزی چند بار تمدیدش کن 

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.
روغن نارگیل اصل

روغن نارگیل اصل و آلوئه ورا طبیعی محشرن برای پوست...کلا همه چی طبیعیش برای پوست خیلی خوبه

روغن نارگیل اصل و آلوئه ورا طبیعی محشرن برای پوست...کلا همه چی طبیعیش برای پوست خیلی خوبه

اره دقیقا

ژل شستشو صورت سينره اب رسان ژوت و دور چشم ساين اسكين و ضد افتاب 

آبرسان ضدآکنه ساین اسکین رو دکترم بهم داده