2777
2789
عنوان

شوهرم خونه نمیزنه به نامم

1820 بازدید | 28 پست

من ۳ سالع که عروسی کردم ۲۰ سالمه یه خواهر دارم ۱۵ سالشع دوهفتس که عروسی کرده چند روز پیش خونه خریدن همسرش خونرو کامل زد به نام خواهرم

مامانمم خونه به نامشه

منم قبلا به همسرم گفته بودم که بزنه به نامم ولی میگفت نه بزار ایشاا‌... خونه دوم

ولی الان دیدم ابجیم خونه به نامشه حس بدی نسبت به خودم پیدا کردم مامانمم همش میگه سعی کن خونرو بزنی به نامت

چیکار کنم همسرم راضی بشه بزنه به نامم بدون دعوا 

کیا خونه به نامشونه چطور شوهرتونو راضی کردید ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه خونه نه ماشین بهش میگم ماشین بزن نمیزنه اوقت به من میگه مهریه تو ببخش 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

چه دغدغه ای...حالا عزیزم چون خواهرت خونه به نامشه شماهم باید به نامت باشه؟؟؟؟!!!از الان بخوای چشم و هم چشمی کنی و برای زندگیت به زندگی دیگران نگاه کنی سنگ رو سنگ بند نمیشه.هی به همسرت اصرار کنی هم اصلا جلوه قشنگی نداره

من نه خونه نه ماشین بهش میگم ماشین بزن نمیزنه اوقت به من میگه مهریه تو ببخش 

ماشین هم میخواد بزنه به نام من 

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

حالا چرا انقدر زندگیت رو با بقیه مقایسه میکنی و بهشون جزئیات رو میگی؟

چه فرقی داره به نام شما باشه یا همسرت وقتی تو زندگیتون هم رو میخواین و مشکلی ندارین؟

اونم که نگفته نمیزنم که بخوای مشکوک بشی

ان شالله خونه دوم رو که بخرید بنام شما میزنه دیگه!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ماشین هم میخواد بزنه به نام من 

خداروشکر تو حداقل ماشین میزنه به نامت 😉

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم