2777
2789
عنوان

وقت بخیر .همسرم ۵ روزه خبری نیست ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 53 پست
صادقانه بگم نه چون من از هیچی براشون کم نزاشتم وحتی فامیل خودشم تایید کردن رفتار من

خب اشتباهت همین جاست. دلیلی نداره خوبی یک طرفه باشه 

لازم نبود انقدر بهش محبت کنی تو هم چهارتا تشر بهش بزن بدونه قرار نیس همش اون اشتباه کنه تو ببخشی در حدی ک یه جا صبرت تموم شه و برون ریزی کنی . اون عادت کرده همیشه شمارو خوب ببینه برا همین خیالش راحته دیگه غد بازی درمیاره 

چند بار بهش بی محلی کن . شاید خوشش میاد هی اذیتت کنه هی نازشو بکشی نزار این براش عادت شه بزار بفهمه ناز کشیدنی هم باش وظیفه اونه اندفعه جدی برو جلو 

فقط خدا و دیگر هیچ ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اشتباهت همین جاست. دلیلی نداره خوبی یک طرفه باشه  لازم نبود انقدر بهش محبت کنی تو هم چهارتا ...

کاملا درسته . در عجبم که فقط ۳ هفته تا عروسی مونده واین ریسک کرده . شاید اصلا علاقه وجود نداره

کاملا درسته . در عجبم که فقط ۳ هفته تا عروسی مونده واین ریسک کرده . شاید اصلا علاقه وجود نداره

ن فقط زیادی بهش رو دادی .علاقه نداشت ک همسرش نبودی الان .اونم زن پسر غدو مغروری مثل همسر شما   

فقط انقدر بهش حال دادی اون فرصت نکرده بهت علاقه نشون بده همش حالشو برده 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
ن فقط زیادی بهش رو دادی .علاقه نداشت ک همسرش نبودی الان .اونم زن پسر غدو مغروری مثل همسر شما  & ...

پس اگر عروسی عقب بندازم کار عاقلانه ایی که بفهم من جدی هستم .البته من بابت رفتارش ازش خواستم مشاوره خانواده بیات که اول قبول کرده الان میگه نه و خانوادشم میگن نباید بیات .من مصر بمونم رو حرف مشاوره !و تا ادن موقعه عروسی عقب بندازم !

پس اگر عروسی عقب بندازم کار عاقلانه ایی که بفهم من جدی هستم .البته من بابت رفتارش ازش خواستم مشاوره ...

اره این خوبه ک عروسی و عقب بندازی زیادم به رفتاراش عکس العمل نشون نده بذار کم ادا بیاد و بفهمه اینا وسیله ای برای فشار آوردن به شما نیس. بزن خودتو به بیخیالی و خیلی پیگیرش نباش بزار حساب دستش بیاد ک وظیفه شما نیس همش پا پیش بزاری 

فقط خدا و دیگر هیچ ....

[QUOTE=241339628]اره این خوبه ک عروسی و عقب بندازی زیادم به رفتاراش عکس العمل نشون نده بذار کم ادا بیاد خیلی ممنون از راهنمایت دوست عزیز .امیدوارم دلتون شاد باشه همیشه