توی ۲ شهرستان جداگانه زندگی میکنیم ما چندماه عقد کردیم و تواین مدت خیلی رفتار بدی بامن داشتن و تواین چندماه فقط ۱ بار برای عذر خواهی امده خونمون و دیگه نیومده هفتته پیش گفتم که بیاین و اخرسر گفتن که اصلا نمیخام بیام همین که هست و من ناراحت شدم فرداش گفتن که میخام بیام من گفتم فعلا دیگه لازم نیست بعداز این همه خواهش تمنا و ایشون قهر کردن و تا الان خبری ازشون ندارم و فقط مادرش تماس گرفت که چرا این به پسرم گفتی و منم دلیل گفتم که چندماه دعوت میکنم نمیان ایشون واخر سر گفتم چرا قهر مادرش خندید بهم و جواب نداد الان من چیکار کنم بنظرتون این ادم بدرد زندگی میخوره
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
عزیزم عقد برای شناخت بهتره به نظرم ایشون آدم سرد وخشکیه واینکه زودقهرمیکنه و همه چیزو به مادرش میگه هنوز بالغ نشده برای زندگی اگه شرایطظو داری بیشتر فکرکن در مورد ازدواج
مسله اینه که عروسی ۳ هفته دیگه اس واصلا من حتی ارایشگاهم انتخاب نکردم یعنی نیومدن دنبالم که انجام بد ...
بزن بهم
زندگی درنمیاد ازین اقا
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍