2777
2789
عنوان

شده تا حالا ارزوی مرگ کنین.

786 بازدید | 36 پست

دلم خیلی گرفته نمیدونم چی بگم چی نگم تازه وارد نیستم خیلی وقته تو سایتم این کاربری رو تازه وصل کردم برای درد و دلم . 17 سال سن دارم و 4 ساله متاهلم و ی بچه تو شکم. زندگی خیلی خوبی تو خونه ی پدریم داشتم تا اینکه بابام ورشکست شد ... و دختر عزیزشو که همیشه ارزو داشت فارغ التحصیلیشو ببینه. شوهر داد تا از دست مخارجش راحت شه. چون واقعا از پسش بر نمی اومد محتاج نان شبمون بودیم ........ ادامه اش و میگم

نه به کودک همسری🥲

چرا بله میدین اخه فوقش کتک میزنن

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه به کودک همسری🥲 چرا بله میدین اخه فوقش کتک میزنن

گاهی اوقات واقعا نمیشه قضاوت نکنیم بهتره شرایط بعضی ها فرق داره 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
خواستگار داشتم چند تا ولی بین اونا بابام یکیو انتخاب کرد که تک پسر بود تو سن 13 سالگی منو. به عقدش د ...

همسرت چندسالش بود اونموقع ؟؟

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

والا من یبار ازشدت ناراحتی حاضر بودم بمیرم افسردگی گرفته بودم. نه که آرزو کنم بمیرم فقط به این فکرکردم که هیچ دلخوشی ای ندارم بمیرمم برام هیچ فرقی نمیکنه. توکل برخدا ناراحت نباش ان شاءالله همه چی درست میشه

گاهی اوقات واقعا نمیشه قضاوت نکنیم بهتره شرایط بعضی ها فرق داره 

ینی کودک همسری خوبه؟

من اصلا قصد قضاوت نداشتم این پستو گذاشتم ک خیلی کاربرایی ک با کودک همسری موافقن و بچه هاشونو میفرستن شوهر یکم چشاشونو باز کنن❤

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
ینی کودک همسری خوبه؟ من اصلا قصد قضاوت نداشتم این پستو گذاشتم ک خیلی کاربرایی ک با کودک همسری موافق ...

نه که خوب باشه.حرفتونم برا والدین درسته ولی استارتر بچه بوده وهیچی نمیدونسته وشرایطشم خیلی بدبود.ما جای اون نیستیم وقطعا نمیتونیم قضاوت کنیم

اینا گذشت. بازم سکوت کردم الان 4 ساله با خانوادش تو ی خونم . در ظاهر انقد خوبن که انگار قدیسن ولی در باطن ..... قلب سیاهی دارن بریدم از دستشون هیچچچچچچ وقتتتت هیچ وقت هم نمیتونم مستقل زندگی کنم چون نمیزارن مادرشوهرم نمیزاره هیچ وقت

نه که خوب باشه.حرفتونم برا والدین درسته ولی استارتر بچه بوده وهیچی نمیدونسته وشرایطشم خیلی بدبود.ما ...

با حرفتون موافقم ولی با واژه قضاوت موافق نیستم

من قضاوتش نکردم، خیلی از کاربرای اینجا شرایط نه گفتن دارن ولی میترسن نمیگن، من منظورم این بود

ب نظرم بهتره ب کسی توضیح ندم چون خودم میدونم قصدم قضاوت نبوده و واسم کافیه، و بهتره بحث نکنیم دوستم💕

انشالا استارتر خوشبخت و خوشحال بشه از این ب بعد

نه خیلی بده

انشالا اتفاقای خوبی برات رقم میخوره خواهر🥲❤