2777
2789
عنوان

عمل prk

584 بازدید | 14 پست

سلام. من ۵ روز پیش عمل prk(لازک) انجام دادم و امروز لنز پانسمان رو دکتر برداشت ولی چشمم خیلی تاره، بخصوص چشم راستم ، اصلا با چشم راستم نمیتونم چیزی بخونم آنقدر که ضعیف و تاره

بنظرتون طبیعیه؟

به گوشی نگاه نکن تازه پانسمان برداشتی اره طبیعیه بهتره که بری بخوابی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله تا چند ماه گاهی انتن خواهد داد گاهی نه 

فقط قطرها رو سر موقعذمرتب استفاده کن ،بخصوص قطره اشک مصنوعی ها رو نزار چشات خشک شن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
شما عمل کردین؟

بله

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

عزیزم میشه از حین عمل بگی چه طوریه ؟ سخته چیکار میکنن ثابت نگه داشتن چشم سخته ؟ 

درد داشتی بعد عمل ؟ 

چند روز اتاق تاریک بودی تا چند روز بیرون نرفتی 

تا چند وقت دیدت تار بود ؟ خیلی تاره ؟ 

من دکتر گفته هم فمتو میتونم هم prk موندم کدوم انجام بدم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بله

عزیزم میشه از حین عمل بگی چه طوریه ؟ سخته چیکار میکنن ثابت نگه داشتن چشم سخته ؟ 

درد داشتی بعد عمل ؟ 

چند روز اتاق تاریک بودی تا چند روز بیرون نرفتی 

تا چند وقت دیدت تار بود ؟ خیلی تاره ؟ 

من دکتر گفته هم فمتو میتونم هم prk موندم کدوم انجام بدم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم میشه از حین عمل بگی چه طوریه ؟ سخته چیکار میکنن ثابت نگه داشتن چشم سخته ؟  درد داشتی ...

مدت زمان عمل کوتاهه چشم فقط نباید فشار بدی درد داره اون جور با عینک دودی هم یک هفته فقط باید بمونی ولی باز بستگی داره چشات فوبیا نور بگیره یا نه دردش هم روز اوله که قرص خواب میدن بخوابی درد نمیکشی برای این که دیدت کامل کامل بشه سه ماه وقت میخواد 

عزیزم میشه از حین عمل بگی چه طوریه ؟ سخته چیکار میکنن ثابت نگه داشتن چشم سخته ؟  درد داشتی ...

سلام

من نه حین عمل و نه بعدش درد نداشتم 

عمل ها متفاوتن ولی PRK  اصلا برا من درد نداشت خیلی هم کوتاه بود، من خیلی آدم ترسویی هستم خیلیاااا ، به حدی که موقعی که آماده شدم برا عمل کل بدنم خیس بود و هی میگفتم تورو خدا درد نیاد و فلان ولی هیچی حس نکردم، بقیه که خیلی ریلکس میومدن عمل میکردن و میرفتن

فقط چند ثانیه با یه چیزی آروم میکشه به سطح قرنیه ات که من فقط دیدمش ولی حسش نکردم و بعدهم یه نور به چشمت می‌تابونه ، تو این چند ثانیه بهت میگه به یه نور سبز نگاه کنی 

کلا سخت نیست نگران نباش

ولی نباید چشمتو بمالی و فشار وارد کنی، شب هم موقع خواب نباید رو به شکم بخوابی، تا حدود ۵ روز بعدعمل (تا اولین روز ویزیت و برداشتن لنز پانسمان) نباید صورتت رو بشوری و آب به چشمت بخوره 

من حدود یک هفته اول خیلیییی آبریزش چشم داشتم و به نور حساس بود چشمام و اذیت میشدم تو نور.  موقع ریختن قطره  هم خیلی چشمم اشک می‌ریخت.

تا حدود یک ماه هم چشمم اصلا واضح نبود بحدی که فکر می‌کردم جراح تو عملم یه اشتباهی کرده ولی بعدا متوجه شدم این نوع عمل کلا ماهیتش اینطوریه

البته الان هم که حدود دو ماه شده، هنوز چشمم به وضوح ۱۰۰ درصد نرسیده ولی خیلی خیلی بهتر شده

تا ۶ ماه باید بیرون از خونه عینک آفتابی بزنی

گاهی که میخوام نزنم نمیتونم چشمم یه حالت اذیت داره باید بزنم عینک آفتابی رو حتما