سلام
من نه حین عمل و نه بعدش درد نداشتم
عمل ها متفاوتن ولی PRK اصلا برا من درد نداشت خیلی هم کوتاه بود، من خیلی آدم ترسویی هستم خیلیاااا ، به حدی که موقعی که آماده شدم برا عمل کل بدنم خیس بود و هی میگفتم تورو خدا درد نیاد و فلان ولی هیچی حس نکردم، بقیه که خیلی ریلکس میومدن عمل میکردن و میرفتن
فقط چند ثانیه با یه چیزی آروم میکشه به سطح قرنیه ات که من فقط دیدمش ولی حسش نکردم و بعدهم یه نور به چشمت میتابونه ، تو این چند ثانیه بهت میگه به یه نور سبز نگاه کنی
کلا سخت نیست نگران نباش
ولی نباید چشمتو بمالی و فشار وارد کنی، شب هم موقع خواب نباید رو به شکم بخوابی، تا حدود ۵ روز بعدعمل (تا اولین روز ویزیت و برداشتن لنز پانسمان) نباید صورتت رو بشوری و آب به چشمت بخوره
من حدود یک هفته اول خیلیییی آبریزش چشم داشتم و به نور حساس بود چشمام و اذیت میشدم تو نور. موقع ریختن قطره هم خیلی چشمم اشک میریخت.
تا حدود یک ماه هم چشمم اصلا واضح نبود بحدی که فکر میکردم جراح تو عملم یه اشتباهی کرده ولی بعدا متوجه شدم این نوع عمل کلا ماهیتش اینطوریه
البته الان هم که حدود دو ماه شده، هنوز چشمم به وضوح ۱۰۰ درصد نرسیده ولی خیلی خیلی بهتر شده
تا ۶ ماه باید بیرون از خونه عینک آفتابی بزنی
گاهی که میخوام نزنم نمیتونم چشمم یه حالت اذیت داره باید بزنم عینک آفتابی رو حتما