2777
2789

دعا میخونم نماز شب میخونم التماسش میکنم ...از زندگی افتادم از درس و اخلاق بگیرین تا... نوجونم نیستم 20 سالمه...بخدا دیگه آخر خطم دیگه یه مرده واقعیم ...گفتن و فراموش کردنش ممکن نیست..واقعا هدف خدا چیه چی از جونم میخواد از تپش قلب و اضطراب و گریه هاش بگم از چیاش بگم😭

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هر چی سعی میکنم فراموش کنم نمیتونم

کلا زندگیم عوض شده افسرده شدم درسم بد شده نه روحیه خوبی دارم نه درس خوبی دارم همه چی ترکیده مال منم عشق یک طرفه بود اصلا خبر نداره😐💔

فقط ۲۰ سالم نیست ۱۷ سالمه فرقش اینه ۱۶ و خورده ای نزدیک ۱۷😓😂

مگه خدا عاشقت کرده که خدا خلاصت کنه عزیزم؟ خودت عاشق شدی فقط خودت می تونی خودتو خلاص کنی🌷

مگه این سرنوشت تلخ رو اون برام رقم نزده چیکار کنم دیگه...اون کمکم نکنه دست به دامن کی بشم پس

همین جوری ادامه بده زمان می خواد ان شاءاللّه خوبـ میشی منم  تو واقعا دلت می خواد اونو فراموش ک ...

نه من دوسش دارم دوست دارم بهم بددش بخدا تمام سالهای نوجونیم علی رغم نفس خودم سمت هیچ رابطه وگناهی نرفتم این حق من نیست😭

چقدر درکت میکنم منم همینم

دست به هر راهی هم بردم حتی اینکه بمیرم راحت شم اما نشد 

ولی خب من با طرف رابطه داشتم و یهو بی دلیل گذاشت و رفت . 

شنیدم سوره تکاثر باعث میشه سرد شی 

امتحانش کن