2777
2789
عنوان

کارنامه ی دخترمو گرفتم میره دهم

834 بازدید | 15 پست

علوم مجموع نمرات هفتم و هشتم و نهم شد82

ریاضی مجموع نمرات هفتم و هشتم و نهم شد 70/5

اولویتشو زده بود تجربی

هنوز هدایت تحصیلیش نیومده

بنظرتون ریاضی و تجربی رو میاره؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که کلاس جمع بندی تابستونی میخوان که پایه سال بعدشون رو تو تابستون نصفشو یا کلشو بخونن درخدمتم

ابتدایی و هفتم و هشتم و نهم و دهم

موفق باشید

مشاوره  درسی هم هستم برای انتخاب رشته هم میتونم راهنماییتون کنم

نمرشون رو بگید امسال و پارسال و پیارسال چند شده جمعش رو نگید نمرش رو بگید

نمرشون رو بگید امسال و پارسال و پیارسال چند شده جمعش رو نگید نمرش رو بگید

نمرات سال هفتم و هشتم رو ندارم

خود مدرسه مجموع رو داد 

ولی امسال علوم شد 17/25

ریاضی شد 16

نمرات سال هفتم و هشتم رو ندارم خود مدرسه مجموع رو داد  ولی امسال علوم شد 17/25 ریاضی شد 16

میاره ممکنه مدارس خوب قبول نشه ملاک اصلی نمره امتحان نهایی رو برگه اس که باید جفتش بالای ۱۴باشه

همتای مامانم بودم❤

موفق باشی هیچ دیدی نسبت به تجربی ندارم دخترمم نداره  از طرفی هم دوست دارم تجربی بخونه ولی م ...

من یک ماه اول روزی پنج ساعت میخوندم

فقط یکی دو ماه اول

ولی بعدش طوری زده شدم که دارم امتحانامو فقط در حد قبوللی رد میکنم

تحریی بزا کسی خوبه که واقعا بخاد بخونه و توانشو داتشه باشه خودشو خسته نکنه تابستون بخونه عید بخونه خلاصه همبسه بخونه و درست بخونه

من واقعا نمیتونم بگم نره تجربی ولی حسابی بپرسید رشته های فنی رو دوست نداره کلا نظرش روی رشته نظریه

زیست شیمی فیزیک ریاضی توی تجربی تخصصین که حسابی باید باهاشون سروکله بزنه 

معلماش اگه خوب نباشن توی روحبش تاثیر داره همش استرس میکشه

چشم عسلی💛
نمرات سال هفتم و هشتم رو ندارم خود مدرسه مجموع رو داد  ولی امسال علوم شد 17/25 ریاضی شد 16

بستگی به مدرسه داره که چقدر تقاضا داشته باشه ولی ایشالا که قبول بشه اون چیزی که میخواد رو 

اگه خواستید وقتی سوابق تحصیلیش اومد براش تعیین رشته انجام میدم

ببینید اگه علاقه نداره نذارید بره چون واقعا رشته سختیه و نیاز به یه علاقه شدید داره که آدم بتونه تحمل کنه

فکرهای قشنگ شبانه ات را صرف آدم هایی نکن که حتی اهمیت نمیدهند فردا از خواب بلند میشوی یا نه!