2777
2789

اختلال دو قطبی bmd هست یعنی شخصیت طرف بین مانیک و افسردگی تغییر میکنه. معمولا هم نیمه اول سال مانیکن و نیمه دوم سال افسرده

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرد دوقطبی دو فاز متفاوت داره..ولی اختلال مرزی این علایم رو نداره

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

دو قطب بودن ی حالت افسردگی و شادیه

مثلا ممکنه یک هفته افسرده باشی هفته بعد یا روز بعد بیش از حد انرژی داشته باشی

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
اختلال دو قطبی bmd هست یعنی شخصیت طرف بین مانیک و افسردگی تغییر میکنه. معمولا هم نیمه اول سال مانیکن ...

مرسی عزیزم

کسی که وسواس فکری داره امکان داره یکی از این دو اختلال رو داشته باشه؟

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

این عبارت معرف یک اختلال شخصیتی است که در آن فرد دچار نوسانات خلقی زیادی می‌شود. به گفته‌ی شانزر، "یکی از فاکتورهای اصلی این اختلال، دیدن دنیا به صورت سیاه و سفید است، پس هرچیزی در یک سمت طیف قرار می‌گیرد؛ یا در نهایت خوب، و یا در نهایت بد. اغلب افرادی که از این اختلال رنج می‌برند، دارای روابط اجتماعی ناقص می‌باشند."

نشانه‌های BPD شامل این موارد است:

• درگیر شدن در رفتارهای مضر و ناهنجار
  • عدم ثبات احساسی
  • ترس از تنها شدن
  • داشتن نگاه‌های سفت و سخت و متعصبانه به افراد و دنیا
  • داشتن افکار خودکشی به صورت مزمن، یا تلاش برای انجام آن

اگرچه این اختلال تا پایان عمر همراه فرد خواهد بود، راه‌هایی وجود دارد که برخی از رفتارهای مرتبط به آن را مدیریت، کنترل و حتی درمان کرد.

اختلال دو قطبی یک اختلال خلقی است که از تغییرات حالات خلقی، همراه با بازه‌های زمانی تشکیل شده که فرد در آن احساس جنون یا افسردگی دارد. شانزر می‌گوید: مجنون بودن به این معنی است که برای یک دوره زمانی، معمولا 4-5 روز، فرد به شدت خوشحال یا زودرنج می‌شود. در این مدت، خواب کمی وجود دارد، و معمولا فرد گفتارهای تحت فشار از خود بروز می‌دهد.

علاوه بر آن، آن‌ها دارای ویژگی هستند که می‌تواند خطرناک باشد؛ فعالیت‌های هدایت شده توسط هدف. برای مثال، کسی که جنون را تجربه می‌کند، ممکن است تمام شب را بیدار مانده و خانه را تمیز کند. از جنون رفتارهایی حاصل می‌شود، که می‌تواند منجر به رفتارهای بسیار خطرناک، و یا حتی بستری شدن در بیمارستان شود.

نشانه‌های افسردگی شدید در متن اختلال دو قطبی شامل این موارد است:

• از دست دادن علاقه مندی برای انجام هرگونه فعالیتی
  • داشتن احساس گناه، بدون هیچ دلیلی
  • مشکل در تمرکز کردن
  • ناتوانی در خوابیدن و حس خودکشی
روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
مرسی عزیزم کسی که وسواس فکری داره امکان داره یکی از این دو اختلال رو داشته باشه؟

نه صرفآ بهم ربط ندارن که کسی که وسواس داره حتما این اختلال ها رو هم تجربه میکنه‌ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

اختلال شخصیت مرزی و دقیق نمیدونم

ولی بی ثبات بودنه، ینی فرد خودش در تظاهر یچیز دیگه جا میزنه یا همچین چیزی

علائمش ممکنه تهدید ب خود زنی کنه یا خودکشی

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
اختلال دو‌قطبی رو اونی داره که مثلا ده روز حالش خیلی خوبه ،بعد ده روز حالش بده دوقطبیا اینجورین

و ممکنه حالت افسردگیش طولانی شه؟؟

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

فرق مهمش، خصومت هست

مرزی های اغلب حالت خصومت به اطرافیان دارن

ولی دوقطبی ها با اینکه ممکنه زود عصبی و پرخاشکر بشن ولی معمولا خوش قلب ترن

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن
اختلال دو قطبی bmd هست یعنی شخصیت طرف بین مانیک و افسردگی تغییر میکنه. معمولا هم نیمه اول سال مانیکن ...

ولی اختلال مرزی آنی هست. یعنی فرد در حال شادیه یهووووویی غمگین میشه. بعد مثلا گریه یهویی میخنده. گاهی هم هیچ حسی نداره