2777
2789

سلام. یه نوزاد دو ماهه ی دختر دارم. فقط شیر مادر خورده. از دو هفتگی کولیک داشت. بعد ۴۰اش هم رفلاکسی شد. رفلاکس پنهان داره تا میاد بخوابه اسید معده میاد دهنش ترش میکنه بیدار میشه. کل شب صورتشو میماله اینور اونور ناله میکنه. آروقاشم میگیرم. دیگه طاقت ندارم. از طرفی خستگی و بی خوابی از طرفی هم جلو چشمم داره ناله میکنه از غصه میسوزم. تنها هم هستم. از وقتی رفلاکسی شده دیگه سرویس بهداشتی هم به زور میتونم برم. قطره های کولیکز و دومپریدون هم میخوره. 

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینه شرایطم هرکاری هم‌میکنم حتی بهترم نمیشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

رژیم غذایی خیلی سختی هم رعایت میکنم. فقط

سنگک کته چای نعناع نبات خرما مرغ گوشت تخم مرغ  پنیر گوسفندی و گردو میخورم با قرص های مکمل آهن و کلسیم اینا

جای خوابش شیب دار باشه حتما عزیزم , دخر منم رفلاکسی بود فقط با همین روش کنترل شد و الان بهتر شده&nbs ...

شیب هم دادم. هر کاری میکنم باز همونه. بعضی وقتا میخوام دو دستی بزنم تو سرم. چند ماهه خوب شد؟

متخصص کودک بردی؟  تغذیه خودت هم خیلی مهمه باید رعایت کنی

آره بابا. دومپریدون داده با آمپرازول که گفت اول دومپریدون بده درست نشد یه ماه بعدش آمپرازول. اخه خیلی کوچیکه  

شیب هم دادم. هر کاری میکنم باز همونه. بعضی وقتا میخوام دو دستی بزنم تو سرم. چند ماهه خوب شد؟

از اوایل 6 ماهگی خوب شد عزیزم میدونم چقد سخته چون منم مثل شما این روزها رو گذروندم من فقط دلم میخواست گریه کنم از شدت ناراحتی حتی من خودم شیر هم نداشتم و مجبور بودم شیرخشک بدم که بهش نمیساخت هرچی میخریدم الان داره 6 ماهش تموم میشه تقریبا یک ماهه به ارامش رسیدم

گهواره خوبه برای خوابیدنش اگر زیاد گریه میکنه سشوار روشن کن 

با کوچکترین صدایی بیدار میشه. گهواره نموند

تو هم تنهایی با این شرایط؟

اره من که شهر غریبم بچمم با اجازت ۶ ماهشه هنوز بهترم نشده چه برسه به خوب همه این دارو و شیب دارن کردن و رعایت غذایی هم کشکه،مال من اصلا شیر خشکیه کاملا

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
رژیم غذایی خیلی سختی هم رعایت میکنم. فقط سنگک کته چای نعناع نبات خرما مرغ گوشت تخم مرغ  پنیر گ ...

عزیزم منم دقیقا شرایط شمارو داشتم اینحور بچه ها معمولا شیر مادر بهشون نمیسازه منم رژیم داشتم.این رژیم بیشتر پدر ادمو درمیاره.کاملا الان میتونم بفهمم تو چه حالی داری فقط و فقط باید تحمل کنی تا بزرگتر بشه بهتر میشه کولیک فقط باید زمان بگذره تا خوب بشه.ولی از وقتی شیر مادر قطع کردم و شیر خشک اپتامیل پپتی جونیور دادم کم کم بهتر شد شیرم چرب بود براش هضمش سخت بود اینحور مواقع بقیه سرزنش میکنن که چرا شیر خودت نمیدی من خیلی دوس داشتم شیر خودمو بدم حتی با اون رژیم سخت اما بهش نمیساخت بچه م داشت عذاب میکشید

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
آره بابا. دومپریدون داده با آمپرازول که گفت اول دومپریدون بده درست نشد یه ماه بعدش آمپرازول. اخه خیل ...

امپرازول بیشتر جواب میده پسر من از 4ماهگی امپرازول خورد تا تقریبا 20 ماهگی یعنی 18ماهگی ریفلاکسش خوب شد حدودا دوماه هم طول کشید تا کم کم دارو رو قطع کنم فقط حتما داروش بده سروقتـالبته پسر من حساسیت به پروتیین گاوی هم داشت

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.