2777
2789
عنوان

کارهایی که کردم بعد ۱۳ سال ودو انتقال منفی بالاخره انتقالم مثبت شد .

| مشاهده متن کامل بحث + 10584 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای منم دعا کنی ۵ماهه دارم اصلاح سبک فلورا تاجیک انجام میدم هنوز نتیجه نگرفتم

ادرس پیج یا تلگرام یا هرچی.. اگه داره لطفا بفرستین 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد درآخرین روز زندگیت روی زمین آن شخصی که از خودت ساخته ای،شخصی که بتوانی باشی را ملاقات خواهی کرد...

و خداوند حق همیشه نگاهش و سایش در زندگیت ....... خدا رو شکر و خوشحالیم اینهمه مشقت رو تحمل کردی و نتیجه گرفتی هموطن گرامی 

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟

و من همیشه بابت این اتفاقات قشنگ میگویم :::::::::: خداااایاااااااا

تو به من نعمت سلامتی دادی که به واسطه اون بتونم به تمام نعمت های دیگه ای که داری دست پیدا کنم.
از تو متشکرم برای این نعمت بزرگ در زندگی ام. ممنونم بابت فرزندیکه بخشیدی به زندگیم

خدایا شکرت که زیبا‌ترین حس دنیا/ یعنی مادر شدن را به من عطا کردی.

‌ ای خالق بی همتا، امید دارم که من نیز بتوانم، لایق وجود چنین فرزند گرانقدری از جانب تو باشم…

*** خدایا شکــر گذار نعــمت زیبــایت هســتم **      

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
مصرف کردی بعد ازمایش دارین ؟؟

نه گلو درد داشتم میمردم نیاز به آزمایش نبود دوباره قرص خوردم .عرق بولاق اوتی وهوفاریقون اگه ۶ ماه مداوم استفاده کنی بهتر از جامع هست  اون درمان میکنه

نه گلو درد داشتم میمردم نیاز به آزمایش نبود دوباره قرص خوردم .عرق بولاق اوتی وهوفاریقون اگه ۶ ماه مد ...

من یبار درمان شدم بعد دوباره اومد ..چون قصد بارداری دارم میگم زود خوب شم ..همیشه هم قبل و بعد غذا نمک دریا میخورم ...۸روز دیگه داروهای تموم میشه و بعدش میرم تو اقدام ..یکم نگران داروها و عوارضش..اما دکتر طب گف عوارض ندارن نمیدونم دیگه 

من یبار درمان شدم بعد دوباره اومد ..چون قصد بارداری دارم میگم زود خوب شم ..همیشه هم قبل و بعد غذا نم ...

اگه قصد بارداری داری قرص بخور منم پارسال حامله شدم قبل وحین بارداری قرص خوردم زودتر جوابه