2777
2789

سلام 

شوهر من شغل ازاد داره و محل کارش مردونس اما چند وقت یه بار یه تعداد خانم برا فروش چیزایی مثل شکلاتو .... اونجا میرن

شوهرم چند ماه پیش تعریف میکرد که یه چندتا دختر رفتن محل کارشون و شکلات میفروختن گفت که همه کاسبا شروع کردن بیمزگی دراوردن یکی شماره گرفته ازشون و خیلی اتفاقای دیگه شوهر من مرد خوبیه مومن هم هست اما من حس خوبی به این موضوع نداشتم گذشتو دیشب که یکم با همسرم مشکل داشتم و بحثمون شد خواب دیدم دارم مخاطبا گوشیشو نگاه میکنم که یه مخاطب به اسم عزیزم سیو داره ازش پرسیدم این کیه گفت همون خانمیه که اومد شکلات میفروخت بهم پیشنهاد داد منم دست رد به سینش نزدم ممکنه این خواب تبدیل به واقعیت شده باشه یا به خاطر شدت ناراحتیه که من از همسرم داشتم؟😭😭حالم بده

اینم بگم من یکم بدبینم اما یه پیامایی تو گوشیش دیدم که گفت فقط در حد حرف بوده و واقعیت نداره حتی دست رو قران گذاشت اون مسئله تموم شدس و مطمئنم خیانتی در کار نبوده اما ..........

تعداد رای : 16
نظرسنجی
بله
2
12%
خیر
14
87%
دنبال چیزی نگرد.باهاش صحبت کن از نگرانیت بگو

خیلی حرف زدیم باهم حرفاش کاملا معقوله اما میترسم اگه خیلی بخوام درمورد این کار باهاش صحبت کنم هم دیگه تزس از حرف زدن پیشم داشته باشه همم سمت این کارا بره تا دلش نسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حرف زدیم باهم حرفاش کاملا معقوله اما میترسم اگه خیلی بخوام درمورد این کار باهاش صحبت کنم هم دیگ ...

من اصلااااا به شوهرم هیچ گیری نمیدم.همه هم از همین دوستی بینمون تعجب میکنن

چون واقعا به نظر من تو به هرچیزی گیر بدی بدتر همونو تو سرش میکنی.دنبال مچ گرفتنم نباش اعتماد کن به همسرت تا وقتی چیزی ندیدی

من اصلااااا به شوهرم هیچ گیری نمیدم.همه هم از همین دوستی بینمون تعجب میکنن چون واقعا به نظر من تو ب ...

اما واقعا دست خودم نیس همش ذهنم پرت این چیزا میشه شوهرم بهم میگفت با این کارت زندگیمونو تباه میکنی میدونم کارم اشتباس اما نمیتونم ذهنمو منحرف کنم همش خودمو درگیر کارام میکنم اما ......

اما واقعا دست خودم نیس همش ذهنم پرت این چیزا میشه شوهرم بهم میگفت با این کارت زندگیمونو تباه میکنی م ...

دیگه وقتی میدونی اشتباس و داری ادامه میدی رابطت هر اتفاقی واسش بیفته مقصر خودتی

تو باید باهاش دوست باشی نه کسی که نتونه باهاش دو کلام حرف بزنه از ترس اینکه بشینی هی فکر کنی دربارش تا یه سال حرفشو بزنی

من عاشق همسرمم با تموم وجودم و برای خوب موندن رابطم سعی میکنم کمترین برخورد ممکن داشته باشم باهاش

منم خیلی دوسش دارم ولی یکمم مقصر خودشه من از همون اول اصلا با گوشی همسرم کار نمیکردم درحالی که دیدم بین زنا شوهرا این یه چیز عادیه اما من اگه برم سر گوشی همسرم بدش میاد اولا فکر میکردم شاید چیزی هست اما دیدم نه ربطی به خیانتو اینا نداره ولی با این حال در حد حرف میگه من مشکلی ندارم اما یه بار گوشیشو خونه بابام برداشتم داشتم استوریا واتساپشو میدیدم گوشیو جلو همه از دستم کشید گفت گوشی یه چیز شخصیه 

منم خیلی دوسش دارم ولی یکمم مقصر خودشه من از همون اول اصلا با گوشی همسرم کار نمیکردم درحالی که دیدم ...

اوه نه این خیلی با من فرق داره!!!

من و شوهرم همیشه گوشیامون دست همه.البته من خودم کمتر میگیرم گوشیشو چون نمیخوام تو رابطش با همکاراش حساس بشم

اما خیلی وقتا ساعت ها با گوشیش بازی میکنم هیچی نمیگه

یکم میتونی شک کنی پس!!

اوه نه این خیلی با من فرق داره!!! من و شوهرم همیشه گوشیامون دست همه.البته من خودم کمتر میگیرم گوشیش ...

اون خیلی به ازادی میده اصلا بهم سخت نمیگیره سر گوشیمم به هیج وجه نمیره فقط اگه باهاش بازی کنه بعد همین انتظارم از من داره