2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین منو از این سردرگمی در بیارین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چی به گوشیت دست میزنه؟

اصلا فقط اگه بخواد بازی کنه اصلا نمیپرسه کی بود زنگ زد یا تو مسائلم دخالت کنه حتی یه بار یه نفر مزاحمم شد بهش گفتم گفت باهاش چت کن ببین کیه ازش اطلاعات بگیر میگه اینقدر اعتماد دارم بهد که تو یه عده مرد هم ولد کنم میدونم خطا نمیکنی 

اصلا فقط اگه بخواد بازی کنه اصلا نمیپرسه کی بود زنگ زد یا تو مسائلم دخالت کنه حتی یه بار یه نفر مزاح ...

پس مطمن باش کاری نمیکنه مردی ک خودش زیر آبی بره به زنشم شک میکنه شوهر منم نمیزاره به گوشیش دست بزنم میگه گوشی ی وسیله شخصیه یجورایی عصبی میشه میگه دنبال چی میگردی این حساسیتات برای چیه؟ وقتی اون به گوشیت دست نمیزنه توام نزن

💚💍A
پس مطمن باش کاری نمیکنه مردی ک خودش زیر آبی بره به زنشم شک میکنه شوهر منم نمیزاره به گوشیش دست بزنم ...

سر نمازام دعا میکنم و از خدا میخوام به این راها کشیده نشه توکل به خدا

سر نمازام دعا میکنم و از خدا میخوام به این راها کشیده نشه توکل به خدا

دعا لازم نیست اگه واقعا دوست داشته باشه هیچوقت همچین کاری نمیکنه مردای واقعی دزدیده نمیشن...

💚💍A

عزیزم مردا بیشترشون لجبازن مثلا میگی این کار رو نکن بیشترش میکنه پس زیاد حساسش نکن که اگر خدایی نکرده اون کار رو انجام نداده از دست تو بره انجامش بده بعدش هم به نظرم بیشتر باهاش رفیق باش تا اینکه مادرش بشی هی دائم بگی اینطور کن اونطور کن بعدم به نظرم شوهرت خیلی عاقل نشون میده و بدی ما شکاک ها اینه که حتی به این حالت ها هم شک داریم و میگیم که مثلا اگر برا اون شماره مزاحمه به تو گفته که چت کن باهاش و اطلاعات بگیر حتما خودش از این کارا میکنه بعد الان با این روش میخواد عادی سازیش کنه بعد اکر بهت مشکوک بشه هم باز میگیم که نه این خودش هم این کاره است که داره گیر میده بعدش هم از نظر من اختلاف سنیتون یکم بالاست به خاطر اینه که هم دیگه رو درک نمیکنید بعدش هم عزیزم تو هم سعی کن که از حس کارآگاه بودن دست برداری و بدون که متاسفانه از این خانوم ها زیاده من یه روز یکیشون رو دیدم که پوشش خیلی بدی داشت و آرایش زننده بعدش رفت تو یه بازار محلی داریم که رفت اونجا با فروشنده ها لاس زدن من که خودم زنم یه جوری میشدم 

عزیزم مردا بیشترشون لجبازن مثلا میگی این کار رو نکن بیشترش میکنه پس زیاد حساسش نکن که اگر خدایی نکرد ...

دامادمون پلیسه اکانته رو دادیم پیگیریش کرد یکو پونصد گرفته بود زندگی مارو بپاشه