جیگرم اتیش می گیره می گم اماتوان دیدن این حالشوندارمممم...خدایااگرنمی خوای شفاش بدی اذیتش نکن بهش صبرو ارامش بده دلهره شو ازش بگیر خدایاارامششششش بهش بده....خدایاخسته شدم از بس صدات کردم رحم کن ....به منم ارامش و صبربده جان فاطمه ات به مادرم فاطمه رحم کن همه جوره....خدابه همه مادرای این نی نی سایتی ها سلامتی بده و به اونایی که اسمانی شدن رحمت فرصت روحشان شاد.😭❤
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک فرج ببخشید میتونم بپرسم چشونه مادرتون
سرطان ریه حاد
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
ایشالله هرچی خیره همون میشه حالت قشنگ درک میکنم پدرعزیزم دو روز قبل عید آسمونی شد چندساله یکسره زجر میکشید این دکتر اون دکتر...یه روز ازته دل گریه کردم خدایا مصلحت ت رو نمیدونیم به پدرم آرامش عطا کن اینقدر درد نکشه چندروز بعدش آسمونی شد دلم براش تنگ شده بمیرم براش چغدر مهربون دلسوز بود ... بسپارش دست خدا
بنده خدا استرس مرگ بیشتر از بیماری زجرش می ده...😭😭😭😭خواهشا براش ارامش بخواین ازخدا