2777
2789
ایشالله هرچی خیره همون میشه حالت قشنگ درک میکنم  پدرعزیزم دو روز قبل عید آسمونی شد چندساله یکسر ...

خدارحمتش کنه منم پدرموازدست دادم فقط مادرم بعدخداامیدم بود.....

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مادرت فوت کرده این حرفو میزنی  ولی نمیدونی ک‌خدا همه جا کنارته و چقدر هواتو داره

مادره من از غصه‌من سرطان‌گرفت..لاقل اگه راحت میرفت انقد عذاب نمیکشیدم...اره خدا خیبی هوامو داره.ک تا این سن باید تنها و بیکس باشم...با کوچکترین حسرتام خاک بشم...خدا همراهه ظالماس.

مادره من از غصه‌من سرطان‌گرفت..لاقل اگه راحت میرفت انقد عذاب نمیکشیدم...اره خدا خیبی هوامو داره.ک تا ...

مادرمنم از غصه بچه هاش ...خداخودش می دونه چی می گم ...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
همه مابه اندازه کافیزجرکشیدیم توزندگیمون ولی دلیل نمیشه کفربگیم

هیچ کس اندازه خانواده من و مامان زجر نکشیده دارم‌میبنم دورو برم..کی گفته همه دارن زجر میکشن..بعضیا فکر و ذکرسون ارایش و تفریح گردش دور اروپاس..اعتقادات‌منن ب خودم مربوطه ب سلامت

هیچ کس اندازه خانواده من و مامان زجر نکشیده دارم‌میبنم دورو برم..کی گفته همه دارن زجر میکشن..بعضیا ف ...

اعتقادت به خودت مربوطه درس ولی توحق نداری توجای عمومی اونو بازگو کنی مراقب حرف زدنت باش خانم 

مادره منم سرطان ریه داست..چقدررر زجر و استرس کشیدد..از کدوم خدا کمک‌میخوای..اون ظاللللممم اصلا وجود ...

ااینجوری نگو خواهرجان حکمت خدا رو کسی نمیدونه . خدامادرت بیامرزه خیرات بده دستش میرسه حتی یه صلوات. خودم خونریزی مغزی کردم پارسال بابام خیلی غصه ی منو میخورد ولی چه میشه کرد من موندم واون رفت

مادره من از غصه‌من سرطان‌گرفت..لاقل اگه راحت میرفت انقد عذاب نمیکشیدم...اره خدا خیبی هوامو داره.ک تا ...

تو بی کس نیستی تو خدا رو داری سعی کنید تواین دنیا به هیچ کس وابسته نشید آدم ها همشون تنهان

هیچ کس اندازه خانواده من و مامان زجر نکشیده دارم‌میبنم دورو برم..کی گفته همه دارن زجر میکشن..بعضیا ف ...

پدر منم در جون مرگ شد ما باید کفر بگیم؟پدرم ی فرشته بود یهو بدون هیچ عارضه ای ایست قلبی کرد 

همین نفسی ک ما میکشیم دست خداست 

امیدوارم هیچوقت قهر خدا نصیبت نشه

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
استارترمادرت چطوره  مادرمنم سرطان داره رؤزهای سختی رومیگذرونیم

سلام،مادرمن سرطان ریه داره حالش وخیمه الان من پیششم توشهرستان تک وتنهایم...دیگه چیزی نمی خوره ...ابم نمی تونه قورت بده ...دردهمه وجودشوگرفته...دیگه توان حرف زدن نداره چششم بازنمی کنه منم فقط گریه غصه ...خدایااگه یه وقت فوت کنه من نصف شب دیونه می شم خیلی تنهاییم ...خداخودش رحم کنه ...جرات ندارم بالاسرش قران بخونم...فقط حمدوسوره می خونم ...انقدردلم پره پره حال بیانشوندارم خدافقط تنهامون نذارلطفا...

خدایه کاری کرد...بگم بیاوردارببرنخواستیمممم...

شمادرچه حالید...؟!خدامریض شماروشفای عاجل بده...

نمی دونم حکمت زجرکش شدن مادرم و من چیه؟یه روزخوش توزندگی ندیدیم ..شایدبعداجرات نوشتن و بیان زندگیمونو پیداکردم نوشتم...

😭😭😭😭😭

سلام،مادرمن سرطان ریه داره حالش وخیمه الان من پیششم توشهرستان تک وتنهایم...دیگه چیزی نمی خوره ...ابم ...

عزیزم درکت میکنم خدابهتون آرامش بده🙏 , مادرمن عمل هایپک انجام داد برای توده های سرطانی توشکمش ولی متاسفانه بعدازعمل نارسایی کلیه پیداکرده ودیگه نمیتونه شیمی درمانی بشه.فعلا باید دیالیز بشه تاببینیم چی میشه,هرچندشیمی درمانی هم خیلی موثرنبوده.ولی قطع درمان باعث میشه بیماریش پخش بشه.وفعلا حالت تهوع وبی اشتهایی زیاد داره وخیلی لاغرشده,خیلی ضعیف شده😔