2777
2789

اخه جواب نمیدن تاپیکای منو😢ببخشید 

ولی من چن سال اینجوریم😵‍💫😢 بضی پقتا کم میشه بضی وقتام ششدت پیدا میکنه

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
اخه جواب نمیدن تاپیکای منو😢ببخشید  ولی من چن سال اینجوریم😵‍💫😢 بضی پقتا کم میشه بضی وقتام ش ...

😁😁😁

پدر منم چند ساله اینجوریه حالا شما آزمایش و چکاب کامل بده مطمئن بشی از چیه

شاید رژیم غذایی نیاز داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁😁 پدر منم چند ساله اینجوریه حالا شما آزمایش و چکاب کامل بده مطمئن بشی از چیه شاید رژیم غذایی ...

ممنون عزیزم .برم دکتر عمومی بگم همینارو بعد خودش میدونه چی بنویسه دیگ آزمایش؟

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
ممنون عزیزم .برم دکتر عمومی بگم همینارو بعد خودش میدونه چی بنویسه دیگ آزمایش؟

بله اینکار هم می تونید بکنید یا اینکه برید آزمایشگاه چکاب کامل بعد به پزشک جواب رو نشون بدین

بله اینکار هم می تونید بکنید یا اینکه برید آزمایشگاه چکاب کامل بعد به پزشک جواب رو نشون بدین

اخه تازه ی آزمایش دادم😶🙌ک توش قند و گلوبین و آهن ویتامین دی توش بود 

😂 گرونهههه

عههه وای😂💔خب برید دکتر عمومی🤭🤭🤭

حتما 

مرسی خانومی ک جواب دادی💖