2777
2789
عنوان

حسرت آخرین بوسه بر صورت مادرم بر دلم موند.....

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 34 پست
اممیدارم واقعا روحی باشه. بعضیا که میگن همه چیز تمام شد... بیشتر دلم میگیره ازین که فکر کنم دیگه واق ...

همین خوابی که ازش میبینید یعنی روح داره 

بعضی خوابها به خاطره درگیری ذهنه اما بعضی نه

من خودم بی هیچ دلیلی خواب مرگ فامیلم رو دیدم با اینکه سالم بود و هیچ مشکلی نداشت اصلا بهش فکر نکرده بودم 

دو روز بعد گفتن فلانی فوت کرد

مرده ها چون دستشون از دنیا کوتاست ، دوست دارن خطاهاشون و  بدی ها یا ...... جبران بشه 

و براشون از دنیا خیرات بفرستین 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
همین خوابی که ازش میبینید یعنی روح داره  بعضی خوابها به خاطره درگیری ذهنه اما بعضی نه من خود ...

فرردای روز تشییع خواب عجیبی دیدم. یک نفر بهم بلیطی داد گفت فلان جا یه جشنه، اما تو دعوت نیستی، این بلیط رو بگیر یواشکی برو.‌منم لباس پوشیدم و حسابی به خودم رسیدم و رفتم. وسط مزرعه ها توی جاده یه سالن بود که مثل جشن های دهه فجر بچگیمون همش اذین بندی شده بود. چراغونی .. خواهر مرحومم رو از لایه در دیدم. و وجود پسرمو داخل سالن حس کردم.تاذخواستم برم داخل، مادرم رو دیدم که جلوی در ایستاده و دستشو حائل کرد و گفت برگرد مامان... اینجا جای تو نیست.. تو فعلا اینجا جایی نداری ... برگرد و توی مسیر برای خودت غذایی بخر و بخور. گرسنه بر نگردی...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرردای روز تشییع خواب عجیبی دیدم. یک نفر بهم بلیطی داد گفت فلان جا یه جشنه، اما تو دعوت نیستی، این ب ...

اون محل ماله کسانی بود که مرده بودن برای همین نذاشت برید داخل 

قربون مامانا برم که حتی تو اون دنیا هم به فکر بچه هاشون هستن 

بخاطره مادرتونم شده تلاش کنید خیلی ناراحت نباشید ، تلاش کنید خیلی تو فضای غم و غصه نمونید ، خودتون با انتخابتون به غمتون دامن زنید 

باز خداروشکر پدر دارید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

من صورت مامانمو بوسیدممم😭

خیلی سرد بود...نه‌مثل یخ نه مثل برف یا...یه سرمایی‌که مثلش دیگه ندیدم تا عمق وجودم رفت...

به‌پاس اولین بوسه گرمی‌که مادرم وقت تولدم به گونه ام زد...