2777
2789
عنوان

میشه بهم بگین چه حسی داره ؟

168 بازدید | 19 پست

میشه برام توصیف کنین داشتن اعتماد بنفس چطوریه ؟حس دوست داشتن خودتون چه شکلیه !خیلی احساس قشنگی اینکه از خودتون متنفر نیستید ؟کسی از اینجا وقتی تو آیینه خودشو میبینه تو چشاش احساس غروز و افتخار داره ؟میشه برام بگید دنیاتون چه شکلیه !!احساس ارزشمند بودن و لایق بودن چه شکلیه !!همینا دیگه .بوس به لپتون 🌱💛

اگه توضیح بابت نداشتنش خواستی من در خدمتم  

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خودشیفته اس، اعتماد بنفس یعنی میدونم عیب و ایرادی دارم ولی با ارزشم حتی اگه اشتباهی هم کرده باشم لازم نیست خودمونو حقیر کنیم کم ببینیم چون عیب و ایراد بقیه رو نمیدونیم

بله حس خوبیه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نمی خوای تغییر کنی ؟ ی جا باید تموم شه این .منم باید تمومش کنم 

چرا خیلییی میخوام ولی از هر راهی میرم به در بسته میخورم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰