اتفاقا بعضی مادرها هم هستن پسر منم کتک خورده اصلا اخلاقش نیست کسی رو بزنه حتی وقتی کتک بخوره هیچوقت هیچوقت بچه ای رو کتک نزد دلم کباب میشه وقتی کتک میخوره و مامان بچه فقط به بچه اش میگه فلانی چرا اونو زدی کار خیلی بدی کردی.همین حالا پسر من گریه میکنه و پسر اونم که این حرفها براش تکراری شده میره سرگرم بازیش میشه.من ازینکه پدرومادرها تو دعوای بچه ها دخالت کنند بدم میاد و دوست دارم بچه ها خودشون مشکلاتشونو حل کنند ولی وقتی بچه ای که کتک میزنه باید تنبیه بشه من که نمیتونم بچه مردم و بزنم ولی اون مادر میتونه پشت دست بچه اش رو بزنه که بچه مردم و نزنه.من دوست ندارم اون بچه هم کتک بخوره ولی خب پسر منم که کتک میخوره سرو صورتش اونطوری خونی و ناخون کشیده میشه قلبم درد میاد. بچه ای که اونطوری کتک میزنه بالاخره یه جای کارش ایراد داره.مادرش میخندن میگه بچه ام خوب حقشو میگیره .چی بگم . میریم خونشون اسباب بازیاشو نمیده پسرم بازی کنه ولی اینجا میان خودش میره برمیداره.مامانش چیزی نمیگه.نمیدونم.شاید من توقع زیادی دارم .شاید رفتار بچه من ایراد داره.ولی گناه بچه من چیه ازش کتک میخوره.قراره اون قوی و زرنگ بشه به بهای کنک خوردن بچه من.من اگه پسرم کتک بزنه جوری برخورد میکنم بار آخرش باشه کسب رو بزنه.ولی مثل اینکه من روشم اشتباهه . الان هر کسی به فکر خودشه.خواهرشوهر شما هم داره پسر قوی تربیت میکنه به بهای سرخوردگی بچه شما.