2777
2789
عنوان

با پدر خسیس چجوری میشه کنار اومد

1490 بازدید | 18 پست

اول اینکه باید بدونید خساست دست خود ادم نیست و یه بیماریه که تقریبا درمان نشدنیه 

پدرم هرچی سنش داره بالاتر میره این موضوع بیشتر توش دیده میشه 

و این موضوع واقعاا آزار دهنده ست 

چون ادم خسیس هم زندگی و واسه خودش سخت میکنه 

هم واسه اطرافیانش 

خیلی ازین بابت ناراحتم بعضی وقتا انقد از کاراش حرصم میگیره و خجالت میکشم که یواشکی گریه میکنم 

هرچیم بش بگیم اصلا فایده نداره 

تروخدا بگید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جمله اولت رجوع کن میشه جواب سوالت یه راه دیگه هم داری که خودت شاغل شی

بابا من همش 18 سالمه 

مگه یه آدم 18 ساله چقدر میتونه درامد داشته باشه از بچگی جونم درومده با این کاراش

همش پر کمبود و عقده شدم 

واای پس خداروشکر میکنم من خوب شدم و رفته رفته بهترم میشم 

منم از بچگی خسیس و پولدوست بودم ولی خداروشکر الان خیلی خوب شدم جوری که همسرمم اذعان میکنه و میگه چقدر فرق کردی و قبلا قابل تحمل نبودی 

خودمم یادم میافته خجالت میکشم از رفتارم و حالم بهم میخوره از اون موقعم 

حال امروزم و برای پدرت ارزو دارم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

بعد تازه خودشم داره اذیت میکنه با اینکار 

چندین نفر تو خونه از دستش عصبی شدن 

پسفردا کوچک ترین چیزی که بشه همین شوهرخواهر میزنه تو سر خواهرم که بابات با موی سفیدش فلان خسیس بازیو در میاره برا دو قرون پس من وقتی بت پول ندم حق نداری بم چیزی بگی