2777
2789
عنوان

تب کردن بچه 5ساله

89 بازدید | 10 پست

داداشم5 سالشه تبش 38 درجه هست سینه شم حساسه یعنی اگه امروز سرماخوردگیش کنترل نشه فردا نفس تنگی میگیره باید اسپری مصرف کنه ایبوپروفن هم نمیتونیم بهش بدیم به خاطر حساس بودن سینش استامینوفن هم دادیم اثر نکرده میخواستم راهنماییم کنین که چه گیاهی یا شربتی بهش بدیم تا تبش پایین بیاد

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی مایعات بیشتر بخوره تبش زودتر قطع میشه

هیچی نمیخوره از صبح تا حالا فقط یه دونه نصف تیتاپ خورده بایه آبمیوه 

هیچی نمیخوره از صبح تا حالا فقط یه دونه نصف تیتاپ خورده بایه آبمیوه 

آره خب بچه مریضه اشتها نداره، آب هویج و سیب خوبه براش ، آبمیوه تازه براش بگیرین بخوره، ان شاء الله زود خوب بشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
آره خب بچه مریضه اشتها نداره، آب هویج و سیب خوبه براش ، آبمیوه تازه براش بگیرین بخوره، ان شاء الله ز ...

چشم انشالله خدا از زبونتون بشنوه 

چشم انشالله خدا از زبونتون بشنوه 

چون  اشتها  نداره    بهش  مولتی زینک داربدید.به پسر من سانستول  زینک دارمیدن همیشه.   تب۳۸هم اصلا ترسناک نیست با پاشویه کنترل کن.  رفت  رو۳۹ببر بیمارستان   براش  داروی  مناسب میزارن.