2777
2789
عنوان

زندگی بعد خیانت همسر

28704 بازدید | 49 پست

سلام ، دوستان ابتدا می خوام فقط کسایی که تجربه موفقیت بعد از این تجربه تلخ رو دارن یا تونستن کنار بیان و حالشون خوبه نظر بدن ممنونم🙏

من زمانی که ۵ ماه باردار بودم متوجه شدم، که قرار هایی هم باهم داشتن در بیرون و داغون شدم نابود شدم ولی خیلی احساس ندامت کرد خیلی ناراحتی کرد و حالش بد شد مجبور شدم بمونم و فرصت بدم به اون بچه بیگناهی که بعد ۵ سال خدا بهمون داده بود ( این رو هم بگم ظاهرم و رابطه بینمون خیلی خوب بود حتی خودش همیشه تعریف میکرد ، اصلا به همون خاطر تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم و شغل و تحصیلات خوبی دارم)  بعد اون  اصلا حالم خوب نمیشه یه روز خوبم یه روز داغون همش جلو چشممه پیام ها  ...

ابتداش هم پیش مشاور خیلی خوبی میرفتیم با هم اون هم گفت رابطه کوتاه مدت بوده و پشیمونه شدیدا ... ولی برای من درمان و حال خودم مهمه اگر کسی بوده که تجربه مشابه داره و موفق شده تا حدودی که حال خودش رو خوب کنه ممنون میشن بگه یا اگر مشاوری که تخصصی این مسائل رو حل میکنه معرفی کنید هر چیزی که بتونه کمک باشه برای من خدا خیرتون بده بفرمایید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پیدا نکردم میدونی تو این زمینه هیچ کس جز خودت نمیتونه منم تجربه کردم بعد زایمانم البته الان پنج ماهه میگذره سخته ولی دارم سعیمو میکنم بخاطر پسرم 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

عزیزم من تجربه خیانت همسر ندارم ولی بعد ازدواجم متوجه شدم شوهرم قبل من یه زن صبغه ای داشته و طلاق گرفتن.زیاد فکرت درگیرش نکن باور کن میتونی.منم مث شما خیلی اذیت میشدم همش جلو چشمم بود و خودخوری میکردم اما چند سالیه دیگه برام مهم نیست چون فکرم درگیرش نمیکنم

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
با فکر به گذشته الکی خودتو ازار نده زندگی هرروز یه زندگی جدیده ته زندگی همه مرگه الکی بت غصه خراب ...

چون با این آدم دارم زندگی میکنم و دائم جلو چشممه و پدر بچه ام سخته ..‌ وگرنه بقول شما زندگی واقعا ارزش نگهداشتن غصه ها رو نداره

چون با این آدم دارم زندگی میکنم و دائم جلو چشممه و پدر بچه ام سخته ..‌ وگرنه بقول شما زندگی واقعا ار ...

این ادم یع اشتباعی کرد و تموم شد

مهم امروزه که دوستت داره و وفادارع

🖤 Tataloo 🖤
من خودم پیدا نکردم میدونی تو این زمینه هیچ کس جز خودت نمیتونه منم تجربه کردم بعد زایمانم البته الان ...

منم بخاطر پسرم ... چقدر بده این طفل معصوم ها چه گناهی دارن که من همش شیر با غصه بهش دادم

عزیزم من تجربه خیانت همسر ندارم ولی بعد ازدواجم متوجه شدم شوهرم قبل من یه زن صبغه ای داشته و طلاق گر ...

نباید سختش کنی واسه خودت بخاطر اینکه اکثر ادما دوران مجردی رفیقای جنس مخالف داشتن

حالا اینکه ی ادمی صیغه کرده ک گناه نکنه بنظر من منطقی تره تا همینطور رفیق بودن و گناه کردن

عزیزم من تجربه خیانت همسر ندارم ولی بعد ازدواجم متوجه شدم شوهرم قبل من یه زن صبغه ای داشته و طلاق گر ...

خیلی سخته بچه اش رو تو شکمت نگه داری با تمام سختی های زندگی کنار اومده باشی و اینجور دست مزدت رو بده ..‌ زمان همه چیز رو حل میکنه ولی تا بگذره آدم رو پیر می کنه

من روانشناسی خوندم و بودن کسایی ک این مشکلو داشتن خیلی جای بحث داره اول اینکه الان دیدت بهش چیه و ...

به گفته خودش تموم شده ..‌ دید منفی ( خودم خیرسرم ارشد روانشناسی دارم)