2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بگید جدا بشم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 119 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم شوهرم گفت باید بگی اون زنی که شوهرم با خودش برده و به شوهره زنه نشون داده من بودم یعنی باید تایید میکردم دفعه قبلی من بودم همراه همسرم اومدم و شوهر اون زنو دیدم شوهره اون زن ازم پرسید آیا جلسه قبلی که دیدار داشتیم شما بودید منم که از شوهرم میدونستم حالا کتک میخورم گفتم آره 

بی غیرت کثافت . خودت غیرت داشته باش بچهاتو بردار جونتو نجات بده . آدم می‌ره کارگری بچهاشو بزرگ می‌کنه ولی تحقیرو قبول نمیکنع

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

شوهرش گفت خونه رو میبینی گفتم بله گفت ماله خانومم بود زدم به نامش گفت ماشین دمه درو دیدی گفت هدیه تو ...

میگفتی به کتفم که چی

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

اینم بگم شوهرم گفت باید بگی اون زنی که شوهرم با خودش برده و به شوهره زنه نشون داده من بودم یعنی باید ...

میشه یکی بهم بگه پس کی آدمای بد به سزاشون میرسن واقعا انصاف توی دنیا هست  

اینم بگم شوهرم گفت باید بگی اون زنی که شوهرم با خودش برده و به شوهره زنه نشون داده من بودم یعنی باید ...

وا مگه شوههر اون زنه احمق بوده که نفهمیده سری قبلی تو رو دیده یا یکی دیگه رو!!!

به خانومش گفت تو که همیشه به این آقا دست میدادی چی شد الان دست ندادی زنه آنقدر بد قیافه و چاق سیاه ب ...

خواهشاً دیگه نیا از قیافه اون زن ایراد بگیر ، یعنی اگر پری دریایی بود اشکال نداشت که شوهرت بهت خیانت کنه!!!