2777
2789
عنوان

خانوما بیاید بگید جدا بشم یا نه

2521 بازدید | 119 پست

البته از هرکی پرسیدم میگه جدا شو ولی بچه هام....تا الانم واسه اونا موندم،شوهرم زیاد بهم خیانت کرده هر سری با یه نفر من از نظر ظاهر مشکلی ندارم و به قول جاریم میگه تو گل عروسای خانواده ای یه جاریم دیگم میگه فامیلام میگن جاری خوشگلت واسه شوهرم کم نذاشتم در هر موردی که بگید من مطالعه داشتم لباس خونگیم از خوش رنگ ترین لباس ها بود به موهام و سلامتش می‌رسیدم میخوام بگم واسه زیبایی  و تمیزی کم نمیذاشتم.سری آخر که خیانت کرد با یه زن متاهل بود شوهرش متوجه شد واسه من اظهارنامه از طریق سامانه ثنا فرستاده بود اما منکه ساده بودم شماره شوهرمو واسه  سامانه ثنا داده بودم دیگه همه اظهارنامه ها رو شوهرم به جای من میخوند منم متوجه نمی‌شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستم داره یه غلطایی میکنه ولی گوشیشو چک نمیکردم خسته شده بودم از چک کردن گوشیش، وقتی میومد خونه خیلی عادی برخورد می‌کرد گوشیش دست بچه ها سراغ گوشی نمی‌رفت کارای خونه رو کمکم می‌کرد گاهی بچه ها رو حمام می‌کرد منم تعجب میکردم مهربون شده ولی باز بش شک داشتم همیشه از خدا میخواستم دستش رو بشه و اگه کاری بکنه آبروش بره.

همچین خیانت کاری درست بشو نیست ، یا بمون و فقط هم خونه باشید یا جدا شو ، اگرم میمونی دیگه دنبال این نباش که چکار می‌کنه چون فقط خودتو داغون میکنی ، بعدم چرا میگی من خیلی خوشگلم و .... ، یعنی اگر یکی زیبا نباشه شوهرش جواز خیانت داره!!!!! هیچ متأهلی اجازه خیانت نداره حالا چه زنش زیبایه خفته باشه چه زنه شرک باشه ، کور که نبودن دیدن و اومدن خواستگاری 

یه روز اومد خونه بهم گفت بیا کارت دارم بعدش گفت با خانومی متاهل رابطه داشتم شوهرش فهمیده گفت زنتون بیار منم یه دوستا اون خانومو بردم جای تو شوهره زنه میره از سامانه ثنا متوجه میشه اون زن من نبودم میگه نه نمیشه باید با بچه‌ات و رفت بیای خونمون