2777
2789

اموات به خواست خودشون به خوابمون میان یا از طرف خدا؟ ممکنه خوابی که درمورد شخص فوت شده میبینم همیشه تعبیر نداشته باشه؟ناشی از فکر و خیال خودمون باشه که به خوابمون میان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید من گاهی میبینم و هربار خیرات دادم بعدش باز خوابشون دیدم که بهم گفتن خیرات رسیده

یه خوابای عجیب غریب میبینم هرچی فکر میکنم تعبیرشون چیه نمیدونم اکثرا ظهر و عصر خواب میبینم اگه خواب معمولی بود میگفتم تعبیر نداره؟

یه خوابای عجیب غریب میبینم هرچی فکر میکنم تعبیرشون چیه نمیدونم اکثرا ظهر و عصر خواب میبینم اگه خواب ...

ظهر و عصر خواب صادقه نیستن

ولی خب گاهیم تعبیر دارن باید از معبر بپرسی

یبار ازیه عالمی شنیدم اینکه اموات به خوابمون میان شاید یه لطف از طرف پروردگارباشه که به یادشون باشیم ...

ولی همیشه تا جایی بتونم براش قران میخونم و ... نمیدونم این خوابای عجیب غریب خیال منه یا واقعا از طرف خدا به خواب میان