2777
2789
چشم عزیزم نائب الزیاره هستیم❤

عزیزم برای منم دعا کن.خوشا به سعادت تو رو خدا یادت نره دعا کن خدابهم یه دخمل خوشکل بده🥺🥺🥺بابت ناخن هم با دستکش گیر نمیدن نگران نباش

خدایا زندگی ام را سپرده ام به تو...همراهم باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تو از دور سلام

به سلیمان جهان از طرف مور سلام

به رضا از طرف وصله ی ناجور سلام

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘

نمیدونم که گیر میدن یا نه ولی عزیزم حواست هست که با ناخن غسل و وضو نداری؟

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
خانما کسی می دونه چطور میشه غذای حضرت رو رزرو کرد؟

برنامه رضوان رو توی گوشیت نصب کن.  روز اولی که رفتی حرم برای غذای حضرتی ثبت نام کن. 

ان شاءالله قسمتتون بشه

اگه پول یه گوسفند نذری یا عقیقه هم بدین، بهتون چند تا بن غذا میدن. قدیم که اینجوری بود ولی الانو نمیدونم

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    

اگه رفتی برای منم دعا کن لطفا فردا به آرزوم برسم

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

چاقو بردن حرم

کاشت که سهله..

التماس دعا عزیزم

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..