2777
2789
عنوان

واکسن گارداسیل بدون نسخه پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 49 پست
خودت داری میگی آمریکا ایران تحریم واکسن خارجیش سخت پیدا میشه ایرانیشم که بدرد نمیخوره و عوارضش زیاد ...

من سه سال پیش زدم یادم نمیاد کجایی بود . فکر کردم کلا میگی واکسن گارداسیل خوب نیست اگه منظورت ساخت ایرانشه راس میگی ایران کدوم کارش درسته که واکسن ساختنش درست باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه سال پیش زدم یادم نمیاد کجایی بود . فکر کردم کلا میگی واکسن گارداسیل خوب نیست اگه منظورت ساخت ا ...

ان شاالله همیشه سالم و سلامت باشی گلم♥️🥰

آره گلم ایرانیش خوب نیست متاسفانه

❤️🤍PEGAH🤍❤️

کلا سه مدل  واکسن اچ پی وی هست

دو طرفیتی، که ایرانیش هم موجوده، علیه دو سویه های ریسک شایع سرطانزا، قیمت حدود ۴۰۰

چهارظرفیتی، که خارجی تو ایران هست، علیه چهار سویه های ریسک سرطان‌زا و عامل زگیل، حدود ۱۶۰۰

۹ ظرفیتی که تو ایران نیست کلا

سه دوز هم باید تزریق شه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بله، برای ثبت در سامانه‌ تی‌تک

اها پس ثبت شماره ملی در این موضوع صحت داره؟ فکر میکردم شاید امکان سو استفاده وجود داشته باشه 🙏 عزیزم روشی هم هست که بشه اصلش رو از فیک تشخیص داد ویا کدوم مراکز معتبر هستن در سطح کشور اون شخصی که من میگم گفتن خودشون در داروخانه اشنا دارن ولی چون اصله باید نسخه پزشک باشه یا شماره ملی بدین.... 

اها پس ثبت شماره ملی در این موضوع صحت داره؟ فکر میکردم شاید امکان سو استفاده وجود داشته باشه 🙏 عزیز ...

بله سامانه تی تک یه بخش برای کنترل اصالت داره

ولی بعد از خرید چطور میخواید پنج میلیون رو پس بگیرید در صورت عدم اصالت؟؟!!!

من شخصا چنین ریسکی نمیکنم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بله سامانه تی تک یه بخش برای کنترل اصالت داره ولی بعد از خرید چطور میخواید پنج میلیون رو پس بگیرید ...

قیمت اورجینالش 5 تومن هست؟! اون شخص گفتن 1 و 700 تومنه و تاکید هم داشتن اصله!!! 

قیمت اورجینالش 5 تومن هست؟! اون شخص گفتن 1 و 700 تومنه و تاکید هم داشتن اصله!!! 

هر عدد حدود ۱ و ۶۰۰

سه دوز لازم دارید، میشه تقریبا ۵ تومن

هر عدد حدود ۱ و ۶۰۰ سه دوز لازم دارید، میشه تقریبا ۵ تومن

اها درسته ، احیانا هر سه تا رو بگیریم مشکلی تو نگهداریش وجود نداره؟ گرچه بقول شما ریسکه واقعا هنوز مطمئن نیستم اصلا برای خریدش. 

اها درسته ، احیانا هر سه تا رو بگیریم مشکلی تو نگهداریش وجود نداره؟ گرچه بقول شما ریسکه واقعا هنوز م ...

تا زمان انقضا مبتونید تو یخچال نگهدارید

خیلی ممنون عزیزم از راهنمایی با حوصلتون 😍🙏

خواهش میکنم 

همینجا یکی میخواست بزنه بهش گفتن امکان ابتلا به سرطان رحم رو میبره بالا حتما حتما حتما با یه دکتر مش ...

نه بابا واکسن گارداسیل برای جلوگیری از سرطان دهانه رحم هم بکار میره،چرا الکی بقیرو نگران میکنی؟؟؟