سلام دوستان تایپک قبلی بازخورد و راهنمایی نداشت مجدد گذاشتم ☹️ من برای پیشگیری و ایمن شدنم در مقابل این ویروس میخوام واکسنش رو بزنم اما جایی پیدا نمیشه برای همین به به شخصی که تهرانه سپردم حالا میگن چون اصلش سخت پیدا میشه بدون نسخه نمیدن و یا اینکه باید شماره ملی رو بدی تا ثبت کنن ... میخوام بپرسم اگه شماره ملیو بدم مشکلی پیش نمیاد در کل درسته این موضوع؟؟
واقعا منبع این مطلب کجاست؟ خیلی نگران شدم بزنم یا نه 😐
همینجا یکی میخواست بزنه بهش گفتن امکان ابتلا به سرطان رحم رو میبره بالا حتما حتما حتما با یه دکتر مشورت کن تحقیق کن بدون اگه واکسن خوبی بود به همه میگفتن بزنن
واکسنه ریسکش بالاست فکر کنم با مسئولیت خودتون میزنن ولی بازم خودت حتما تحقیق کن راجع بهش
میدونم ولی خودشم بخاطر موادی که داره ممکنه سرطان ایجاد کنه اگر خوب بود مثل واکسن کزاز میگفتن همه بزن ...
مسیله هزینه و شیوع هست...
تو سبد واکسیناسیون بعصی از کشورها هست، مثل آلمان و فرانسه
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
مرسی از راهنماییت عزیزم ، ولی خب اصل بودن یا تاریخ گذشته نبودن واکسن هم مهمه متاسفانه تو کشورمون هیچی سرجاش نیست و ریسک داره نمیدونم چیکار کنم بزنم بهتره یا نه
بیشتر از ۸۰ درصد از سرطانهای دستگاه تناسلی خانم ها به دلیل انواع اچ پی وی هست متاسفانه
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
مرسی از راهنمایی عزیزم، الان نمیدونم شماره ملیم برای خریدش لازمه یا نه کسی در این مورد اشاره ن ...
بله، برای ثبت در سامانه تیتک
همینجا یکی میخواست بزنه بهش گفتن امکان ابتلا به سرطان رحم رو میبره بالا حتما حتما حتما با یه دکتر مش ...
واکسن گارداسیل پیشگیری از اچ پی وی میکنه یعنی ریسک سرطان پایین میاد ! وقتی تو آمریکا به دختر بچه های نه ساله تو مدرسه ها میزنن از چی میترسید! منکه زدم هیچ رضایت نامه ای هم نگرفتن !
مرسی از راهنمایی عزیزم، الان نمیدونم شماره ملیم برای خریدش لازمه یا نه کسی در این مورد اشاره ن ...
البته من ایجور خریدن رو توصیه نمیکنم...
داروی حساسی هست و حتما باید از جایی تهیه کنید که به اصالت و چرخه سرما مطمئن باشید، مخصوصا صا با توجه به قیمت بالایی که داره