2777
2789
عنوان

واکسن گارداسیل بدون نسخه پزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا منبع این مطلب کجاست؟ خیلی نگران شدم بزنم یا نه 😐

همینجا یکی میخواست بزنه بهش گفتن امکان ابتلا به سرطان رحم رو میبره بالا حتما حتما حتما با یه دکتر مشورت کن تحقیق کن بدون اگه واکسن خوبی بود به همه میگفتن بزنن

واکسنه ریسکش بالاست فکر کنم با مسئولیت خودتون میزنن ولی بازم خودت حتما تحقیق کن راجع بهش

❤️🤍PEGAH🤍❤️
میدونم ولی خودشم بخاطر موادی که داره ممکنه سرطان ایجاد کنه اگر خوب بود مثل واکسن کزاز میگفتن همه بزن ...

مسیله هزینه و شیوع هست... 

تو سبد واکسیناسیون بعصی از کشورها هست، مثل آلمان و فرانسه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
فکر نکنم مشکلی باشه

مرسی از راهنماییت عزیزم ، ولی خب اصل بودن یا تاریخ گذشته نبودن واکسن هم مهمه متاسفانه تو کشورمون هیچی سرجاش نیست و ریسک داره نمیدونم چیکار کنم بزنم بهتره یا نه 

همینجا یکی میخواست بزنه بهش گفتن امکان ابتلا به سرطان رحم رو میبره بالا حتما حتما حتما با یه دکتر مش ...

مرسی از راهنمایی عزیزم،  الان نمیدونم شماره ملیم برای خریدش لازمه یا نه کسی در این مورد اشاره نکرد 🤔🥺

مسیله هزینه و شیوع هست...  تو سبد واکسیناسیون بعصی از کشورها هست، مثل آلمان و فرانسه

شیوعش که خیلی زیاده من خیلیا رو میشنوم که مبتلا میشن

کشورهای دیگه رو هم با کشور خودمون مقایسه نکن الان بخاطر تحریم ها شنیدم خارجیش سخت پیدا میشه ایرانیش هست که میگن عوارض بدی داره

❤️🤍PEGAH🤍❤️
البته اصلش مال زگیل تناسلیه 

بیشتر از ۸۰ درصد از سرطانهای دستگاه تناسلی خانم ها به دلیل انواع اچ پی وی هست متاسفانه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مرسی از راهنمایی عزیزم،  الان نمیدونم شماره ملیم برای خریدش لازمه یا نه کسی در این مورد اشاره ن ...

قربونت برم عزیزم

همیشه سالم و سلامت باشی

اطلاعی ندارم راجع به روند خریدش متاسفانه

❤️🤍PEGAH🤍❤️
مرسی از راهنمایی عزیزم،  الان نمیدونم شماره ملیم برای خریدش لازمه یا نه کسی در این مورد اشاره ن ...

بله، برای ثبت در سامانه‌ تی‌تک

همینجا یکی میخواست بزنه بهش گفتن امکان ابتلا به سرطان رحم رو میبره بالا حتما حتما حتما با یه دکتر مش ...

واکسن گارداسیل پیشگیری از اچ پی وی میکنه یعنی ریسک سرطان پایین میاد ! وقتی تو آمریکا به دختر بچه های نه ساله تو مدرسه ها میزنن از چی میترسید! منکه زدم هیچ رضایت نامه ای هم نگرفتن !

بیشتر از ۸۰ درصد از سرطانهای دستگاه تناسلی خانم ها به دلیل انواع اچ پی وی هست متاسفانه

جدی؟اطلاع نداشتم اصلا

شنیدم اگه زود رسیدگی بشه چیز خطرناکی نیست و درمان داره نمیدونستم انقدر بده

امیدوارم کسی مبتلا نشه هیچوقت

❤️🤍PEGAH🤍❤️
واکسن گارداسیل پیشگیری از اچ پی وی میکنه یعنی ریسک سرطان پایین میاد ! وقتی تو آمریکا به دختر بچه های ...

خودت داری میگی آمریکا

ایران تحریم واکسن خارجیش سخت پیدا میشه ایرانیشم که بدرد نمیخوره و عوارضش زیاده

البته اینارو من نمیگم پزشکا میگن

❤️🤍PEGAH🤍❤️

البته من ایجور خریدن رو توصیه نمیکنم... 

داروی حساسی هست و حتما باید از جایی تهیه کنید که به اصالت و چرخه سرما مطمئن باشید، مخصوصا صا با توجه به قیمت بالایی که داره