2777
2789
عنوان

واکسن گارداسیل بدون نسخه پزشک

725 بازدید | 49 پست

سلام دوستان تایپک قبلی بازخورد و راهنمایی نداشت مجدد گذاشتم ☹️ من برای پیشگیری و ایمن شدنم در مقابل این ویروس میخوام واکسنش رو بزنم اما جایی پیدا نمیشه برای همین به به شخصی که تهرانه سپردم حالا میگن چون اصلش سخت پیدا میشه بدون نسخه نمیدن و یا اینکه باید شماره ملی رو بدی تا ثبت کنن ...   میخوام بپرسم اگه شماره ملیو بدم مشکلی پیش نمیاد در کل درسته این موضوع؟؟

این که میگفتن ممکنه نازایی بیاره راسته یا دروغ کسی بوده بزنه باردار هم بشه بعدش؟ 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جون شنیدم سرطان هم میاره

گارداسیل یکی از راهکارهای پیشگیری از سرطان هست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
برو دکتر زنان برات بنویسه بعد برو دارخونه ۱۳ آبان بگیر

عزیزم من شهرستانم نسخه دکتر رو دارم ولی تو شهرمون متاسفانه این واکسن پیدا نمیشه برای همین به شخصی که در تهران هست گفتم بگیره و اونم میگه شماره ملی باید بدین...