2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد بی بی چک

36 بازدید | 12 پست
من تنبلی تخمدان دارم ولی هرماه پری میشم این ماه همون تاریخ قبل فقط ترشحهات معمولی ولی صورتی خیلی کم داشتم بی بی هم موقع استفاده کردم کی استفاده کنم درست نشون میده؟وسیله جلوگیری هم ک بوده احتمالش هست باردارباشم؟
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو تنبلی تخمدان چون زمان تخمک‌گذاری نامنظمه برای اقدام یا جلوگیری باید از کیت استفاده کنی حتما. منم خودم این طوری بودم اون ماهی که باردار شدم اصن ترشحات تخمک گذاری نداشتم ولی باردار شدم. البته من متفورمین میخوردم و‌وزنمم حسالی کم کردم
نرمین خواهرشوهرم با ک بارداره شده یک هفته است سقط کرده چشمم ترسیده حالا میخوام یه موقع خوب بی بی بزنم اگه منفی بود آمپول واسه پری شدن بزنم
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
قاصدک‌من رفتم سونو ببینم اندازه فولیکولام چنده خانومه گفت بارداری. قلبم‌اومد تو دهنم از خوشحالی. بعد از چهار ماه نتیجه گرفتم. منتها الان ریسک سندروم داون داره بچه م باید برم آمنیوسنتز برام دعا کن
به امیدخدا چیزی نیست عزیزم من میخوام آمپول بزنم پری بشم میترسم دیگه نشم