2821
2789
عنوان

از رانندگی میترسم😭😭😭

286 بازدید | 11 پست

12سال پیش گواهینامه گرفتم ولی دیگه پشت ماشین ننشستم. الان بخاطر بچه هام هم ک شده باید بشینم پشت ماشین. ولی خیلی میترسم. همه بهم میگن تو که همه فن حریفی  و زرنگی چرا رانندگی نمیکنی؟

متاسفانه شوهرم اصلا تشویقم نمیکنه و میزنه تو ذوقم.  4ساعت اموزش آزاد از آموزشگاه گرفتم ولی میترسم اخرش موفق نشم. 

توروخدا بهم راهکار بدید. 

یچیزی بگید تا بخودم بیام و ارادمو قوی کنم. 😭😭😭😭

اینستا داری؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از ۱۳سالکی نشستم الان ۱۸سالمه‌منتظرم گواهینامنمو پست کنن برام.همون سری اول هم قبول شدم.نمیدونم ولی خیلی علاقه داشتم عشق ماشینم.نترس خب تمرین کن یاد میگیری.من اینحوریم میگم فوقش با ماشین میرم تو دره‌😂.دور از جونتون

این دفعه نشد یه بار دیگه یه بار دیگه نشد دوباره بالاخره موفق میشی 

به نظرم اصلا هم ترس نداره.

ت میتونی👍🏻

◍⃟♥️آنقدر عزیزیکه به دل نمی نشینی!تـ♡ــو،به جانم نشسته ایبه جای همه ی آرزوهایم🔗💓🌺‎‎‎‎‎‎‎‌‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‌🌿

خجالت بکش 

تو یه مامانه قوی هستی 

بیخیاله حرفایه شوهرتر

بشین تا ترست بریزه 

منم اوایل میترسیدم ولی الان با اینکه باردارم هستم میشینم 

دست فرمونم نمیگم شوماخره ولی عالی شده

تا نشینی ترست نمیریزه 

این دوتا پیچ فالوو کن مو به مو توضیح میده خودی‌شون اعتماد بنفس میگیری منم بعد چندسال ماشین خریدم مثل خودت بودم با اینا تونستم رانندگی کنم البته الان فروختم ماشینو🤨

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز