2777
2789
منفیه عزیزم ولی چن روز دیگه تست کن  ایشالله مثبت بشه

مرسی عزیزم یعنی اون خط کم رنگی که افتاده مال تبخیره ؟ الکیه ؟ تو عکس انقدر واضح نیست از نزدیک راحت دیده می شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم یعنی اون خط کم رنگی که افتاده مال تبخیره ؟ الکیه ؟ تو عکس انقدر واضح نیست از نزدیک راحت د ...

میدونم. منم هر ماه به این خطا دل خوش میکنم بعد میرم بتا میبینم بتام ۲-۳ بیشتر نیست.

الان زود زدی. بذار موعدت بگذره ایشالله تا اونموقع تو همون ثانیه اول مثبت نشون میده😍😍

😔😔 اخه تاحالا اینجوری نشده بود برام 

واسه منم این اولی بار بود که اینطوری حاله مینداخت اما درست روزی که دوتا مثبت با فاصله زیر 10 دقیقه داشتم به خونریزی افتادم البته نه خیلی زیاد اما از لکه بینی بیشتر بعد از پاک شدن حدود 5 روز بعد، دوباره به اصرار همسرم بی بی چک زدم باز حاله انداخت بعد از یک ربع رفتم آزمایش خون گفتن منفیه😢

دخترا من دوفاستون از روز ۱۴ به مدت ده روز خوردم دقیقا روزی که قرصام تموم شد شبش لک دیدم و حس شدید پریودی و سرگیجه گفتم پریود شدم ولی همون شب بود و تموم شد من چند وقته دوفاستون می خورم تاحالا اینجوری نشده بودم و روز ۱۶ و ۱۷ سیکلم هم لک دیدم تخمک گذاریم ۱۴ بود از کیت فهمیدم .نمی دونم اینا چی بودن ....

واسه منم این اولی بار بود که اینطوری حاله مینداخت اما درست روزی که دوتا مثبت با فاصله زیر 10 دقیقه د ...

داروی خاصی مصرف نمی کردین یا کیست نداری ؟ اخع بی بی که بالافاصله مثبت شه که کاذب نیست .مارکش چی بود ؟ 

میدونم. منم هر ماه به این خطا دل خوش میکنم بعد میرم بتا میبینم بتام ۲-۳ بیشتر نیست. الان زود زدی. ب ...

ایشالله شما هم بزودی یه مثبت خوشگل ببینی عزیزم 😘

ایشالله عزیرم،شماموعده ت کیه؟؟

فردا با پس فردا موعدمه پریودام ۲۷ ۲۸ روزست البته دو روزه دوفاستونم تموم شده که همیشه چهار روز بعدش پریود می شم .شما کی هستی ؟

فردا با پس فردا موعدمه پریودام ۲۷ ۲۸ روزست البته دو روزه دوفاستونم تموم شده که همیشه چهار روز بعدش پ ...

من ۳۰م یا۳۱م،من سیکلام ۲۶ روزه س ،افسرده شدم همش گریه میکنم،شوهرمم کلافه شده ازدستم

من ۳۰م یا۳۱م،من سیکلام ۲۶ روزه س ،افسرده شدم همش گریه میکنم،شوهرمم کلافه شده ازدستم

عزیزم شما چند وقته اقدامی ؟ چند سالتونه ؟ من سنم بالاست ۳۴ سالمه و همش نگرانم همسرم بچه نمی خواست با اینکه عاشق بچه هاست ولی از مسئولیتش می ترسه جدیدا راضی شده ولی حرفی نمی زنه بهم فقط دیروز گفت خداکنه پریود نشی .