الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه منم این اولی بار بود که اینطوری حاله مینداخت اما درست روزی که دوتا مثبت با فاصله زیر 10 دقیقه داشتم به خونریزی افتادم البته نه خیلی زیاد اما از لکه بینی بیشتر بعد از پاک شدن حدود 5 روز بعد، دوباره به اصرار همسرم بی بی چک زدم باز حاله انداخت بعد از یک ربع رفتم آزمایش خون گفتن منفیه😢
دخترا من دوفاستون از روز ۱۴ به مدت ده روز خوردم دقیقا روزی که قرصام تموم شد شبش لک دیدم و حس شدید پریودی و سرگیجه گفتم پریود شدم ولی همون شب بود و تموم شد من چند وقته دوفاستون می خورم تاحالا اینجوری نشده بودم و روز ۱۶ و ۱۷ سیکلم هم لک دیدم تخمک گذاریم ۱۴ بود از کیت فهمیدم .نمی دونم اینا چی بودن ....
من ۳۰م یا۳۱م،من سیکلام ۲۶ روزه س ،افسرده شدم همش گریه میکنم،شوهرمم کلافه شده ازدستم
عزیزم شما چند وقته اقدامی ؟ چند سالتونه ؟ من سنم بالاست ۳۴ سالمه و همش نگرانم همسرم بچه نمی خواست با اینکه عاشق بچه هاست ولی از مسئولیتش می ترسه جدیدا راضی شده ولی حرفی نمی زنه بهم فقط دیروز گفت خداکنه پریود نشی .