2777
2789

نمیدونم چرا اینطوری شدم من پریود هایم 34 تا 36 روزه و منظم هست اما این ماه 29 دوره ام پریود شدم اونم یکم بیشتر از لکه بینی اونم منی که هر ماه از بس خونریزی ام شدید بود نمیتونستم از جایم بلند بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=241142676]نمیدونم چرا اینطوری شدم من پریود هایم 34 تا 36 روزه و منظم هست اما این ماه 29 دوره ام پریود شدم اونم ...[/QUOTEمثبت شدن بی بی چک و خونریزی زودتر شاید بارداری شیمیایی بوده ؟ 

عزیزم شما چند وقته اقدامی ؟ چند سالتونه ؟ من سنم بالاست ۳۴ سالمه و همش نگرانم همسرم بچه نمی خواست با ...

من ازشما بزرگترم،من ۷ ساله ازدواج کردم،خیلی دیراقدام کردم،به خاطر شرایط مالی،بچه نمیخواستیم منم بیشتر شوهرم نمیخواست،پارسال دومین ماه اقدام حامله شدم ولی دی سقط شد،الان سه ماه تواقدامم باز،باور کن اصلا زندگی ازچشمم افتاده،دیروزم باشوهرم کلی دعوا کردم گفتم مقص تویی،من سنم رفته بالا ودیگه نمیتونم مادر شم

من ازشما بزرگترم،من ۷ ساله ازدواج کردم،خیلی دیراقدام کردم،به خاطر شرایط مالی،بچه نمیخواستیم منم بیشت ...

وای منم همش بهش می گم اگه من باردار نشم تقصیر تو هست .منم نه ساله ازدواج کردم .تا دو سال پیش بچه نمی خواستم خودمم از اون موقع افتاده تو سرم ولی خوب شوهرم نمی خواست .پارسال ازمایش ذخیره دادم و متاسفانه ذخیرم کم شده . الان دو سه ماهه اقدامم قبلشم جلوگیریم سفت و سخت نبود البته .حالا این ماه نمی دونم چرا به دلم افتاده خبریه 😔

من ازشما بزرگترم،من ۷ ساله ازدواج کردم،خیلی دیراقدام کردم،به خاطر شرایط مالی،بچه نمیخواستیم منم بیشت ...

من خیلیارو دیدم بارداری اولشون سقط می شه ایشالله بزودی مامان می می شی عزیزم .همین که یه بار شده بازم می شه امیدوار باش ❤️

من یکساله ازدواج کردم اما چون میدیدم همسرم همش میگه من بچه نمی خواهم از روز بعد از عروسی (و البته قبلش هم میگفتم) هر روز هر بچه ای را که تو خیابون یا حرم میدیدم به شوهرم نشون میدادم و قربون صدقه اش میرفتم اینقدر گفتم که الان راضی شده به بچه دار شدن

البته من بیشتر اصرارم به این خاطره که همسرم 7 سال از من بزرگ تره و میگم نمی خواهم اختلاف سنی اش با بچه زیاد باشه

من یکساله ازدواج کردم اما چون میدیدم همسرم همش میگه من بچه نمی خواهم از روز بعد از عروسی (و البته قب ...

امیدوارم بزودی نتیجه بگیری عزیزم .چه خوب همسرت راضی شده ☺️☺️☺️

وای منم همش بهش می گم اگه من باردار نشم تقصیر تو هست .منم نه ساله ازدواج کردم .تا دو سال پیش بچه نمی ...

انشالله بارداری عزیزم،شماهم دکتربرو حتما اصلا نزار دیگه عقب بیافته،برو دارو بگیر الان زیر ۳۰ ساله هاهم دارو محرک میخورن،من خواهرم ۲۷سالشه ماه دوم دارو خورد الان حامله س،ایشالا واسه شماهم،،من واقعا نمیدونم دیگه چیکارکنم،اگه نشد حتما میرم عکس رنگی،بازاقدام میکنم اگه بازم نشد میرم آی وی اف،واقعا دیگه بسه

من یکساله ازدواج کردم اما چون میدیدم همسرم همش میگه من بچه نمی خواهم از روز بعد از عروسی (و البته قب ...

عزیزم اصلا عقب ننداز،حتما اقدام کن،نزار دیر شه مثل من نباش،ایشالا زود باردار شی

انشالله بارداری عزیزم،شماهم دکتربرو حتما اصلا نزار دیگه عقب بیافته،برو دارو بگیر الان زیر ۳۰ ساله ها ...

زیر نظر دکتر هستم متفرومین و دوفاستون خوردم .این ماه خودمم عسل و سیاه دونه هر روز خوردم تا روز ۱۵ سیکلم .این ماه اگه نشه از ماه دیگه کنار داروهام باید لتروزول هم مصرف کنم .